Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Chile Ganjah Lions
Machete Lasarte Tactiek Purple Haze
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 52.6
adequate Schieten good
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


9e minuut.
Kujawka met een snelle inworp. Pelcl rent richting de bal. Met opzet legt Mare zijn tegenspeler op de grond. Mare krijgt een gele kaart. Pelcl raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Knowles geeft de bal voor. Allende rent richting de bal. Allende geeft de bal voor. Kerkum rent richting de bal. Kerkum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Ganjah Lions 0:1

16e minuut.
Allende passt de bal in één keer door. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare geeft een lange en hoge pass. Kerkum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkum draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Carauleanu speelt de bal door. Tărşolea kopt de bal weg. Allende geeft een lange en hoge pass. Kerkum springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Ganjah Lions 0:2

19e minuut.
Dino geeft een hoge lob. Inworp. Pelcl met de inworp. Cintra Dias is nu in balbezit. Cintra Dias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mare passt de bal in één keer door. Tranamil rent richting de bal. Kerkum verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkum haalt uit met een fantastische trap. Carauleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Ganjah Lions 0:3

25e minuut.
Allende geeft een lange en hoge pass. Daar is Wagenborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkum rent richting de bal. Kerkum draait met de bal, schiet en ... Carauleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Tărşolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărşolea speelt de bal door. Daar is Kerkum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkum draait met de bal, schiet en ... Carauleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Ganjah Lions 0:4

44e minuut.
Tărşolea probeert naar een medespeler te passen. Allende is nu in balbezit. Allende passt de bal zonder na te denken. Mare rent richting de bal. Mare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Terraza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Chile 68%, Ganjah Lions 32%.
Red Bull Chile - Ganjah Lions 0:4

51e minuut.
Allende passt de bal in één keer door. Kerkum rent richting de bal. Met opzet legt Brodnicki zijn tegenspeler op de grond. Brodnicki krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Allende verovert de bal door een tackle van achteren. Allende passt de bal zonder na te denken. Kerkum rent richting de bal. Kerkum draait met de bal, schiet en ... Carauleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Allende heeft problemen om de bal te vangen. Allende passt de bal met de wreef. Kerkum is nu in balbezit. Kerkum draait met de bal, schiet en ... Carauleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Ganjah Lions 0:5

57e minuut.
Frydecki met een sublieme pass. Tărşolea geeft een hoge lob. Mare kopt de bal weg. Klungelig pakt Kerkum de bal. Kerkum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Carauleanu trapt de bal weg van het doel. Amici kopt de bal weg. Knowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Terraza verovert de bal door een tackle van achteren. Terraza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - Ganjah Lions 1:5

65e minuut.
Tranamil heeft problemen om de bal te vangen. Kerkum rent richting de bal. Kerkum speelt de bal door. Mare is nu in balbezit. Mare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Carauleanu trapt de bal weg van het doel. Tărşolea probeert de bal met de borst te controleren. Tărşolea geeft de bal voor. Kerkum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkum schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Tărşolea kopt de bal weg. Allende is nu in balbezit. Allende met een sublieme pass. Kerkum rent richting de bal. Kerkum schiet op doel. Carauleanu bokst de bal weg.

72e minuut.
Kerkum is nu in balbezit. Kerkum speelt de bal door. Mare met een sublieme pass. Allende rent richting de bal. Allende geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Chile 69%, Ganjah Lions 31%.
Red Bull Chile - Ganjah Lions 1:5