Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rancagua Fc Brisas del Mar
442 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 38.8
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


6e minuut.
Hormazábal met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Lavanderos de bal. Echazu is nu in balbezit. Echazu geeft de bal voor. Ilić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Morales geeft een hoge lob. Glogovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Echazu de bal. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić draait met de bal, schiet en ... Hormazábal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prats kan de bal niet met de borst controleren. Dziedzina rent richting de bal. Dziedzina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:1

17e minuut.
Prats trapt de bal weg van het doel. Glogovský kopt de bal weg. Dziedzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić is nu in balbezit. Ilić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:2

19e minuut.
Tsatsos is nu in balbezit. Tsatsos passt de bal in één keer door. Dziedzina rent richting de bal. Dziedzina haalt uit met een fantastische trap. Hormazábal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:3

20e minuut.
Benavides is nu in balbezit. Dziedzina onderschept slim de pass. Dziedzina speelt de bal door. Tsatsos heeft problemen om de bal te vangen. Tsatsos geeft een lange en hoge pass. Hormazábal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:4

28e minuut.
Salmón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prats de bal. Dziedzina rent richting de bal. Dziedzina haalt uit met een fantastische trap. Hormazábal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:5

29e minuut.
Ilić verovert de bal door een tackle van achteren. Ilić passt de bal in één keer door. Dziedzina rent richting de bal. Dziedzina passt de bal zonder na te denken. Ilić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:6

32e minuut.
Schab speelt de bal door. Tsatsos probeert naar een medespeler te passen. Ilić is nu in balbezit. Ilić passt de bal in één keer door. Tsatsos geeft een hoge lob. Hormazábal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dziedzina rent richting de bal. Dziedzina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:7

38e minuut.
Salmón passt de bal met de wreef. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić speelt de bal door. Dziedzina is nu in balbezit. Dziedzina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salmón met de inworp. Ilić rent richting de bal. Ilić geeft een hoge lob. Hormazábal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Dziedzina rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:8

41e minuut.
Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Glogovský is nu in balbezit. Glogovský passt de bal met de wreef. Dziedzina heeft problemen om de bal te vangen. Dziedzina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Castaño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seguel komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Schab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsatsos rent richting de bal. Tsatsos passt de bal in één keer door. Dziedzina rent richting de bal. Dziedzina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilić is nu in balbezit. Ilić schiet op doel. Hormazábal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rancagua Fc 74%, Brisas del Mar 26%.
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:8

46e minuut.
Lavanderos rent richting de bal. Lavanderos passt de bal met de wreef. Ilić is nu in balbezit. Ilić haalt uit met een fantastische trap. Hormazábal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:9

49e minuut.
Ðurković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ilić de bal. Ilić passt de bal zonder na te denken. Dziedzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziedzina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:10

51e minuut.
Salmón speelt de bal door. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić passt de bal zonder na te denken. Dziedzina is nu in balbezit. Dziedzina haalt uit met een fantastische trap. Hormazábal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Ilić rent richting de bal. Hormazábal met een sublieme pass. Salmón kopt de bal weg. Ðurković rent richting de bal. Ðurković geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Martí passt de bal met de wreef. Ceulemans probeert naar een medespeler te passen. Echazu kopt de bal weg. Dziedzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziedzina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Prats met een harde bal richting middenveld. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí met een sublieme pass. Conserva rent richting de bal. Conserva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ðurković verovert de bal door een tackle van achteren. Ðurković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Benavides de bal. Dziedzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziedzina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:11

61e minuut.
Ðurković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viertal komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hormazábal niet meer kan verder spelen. Angosto komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dziedzina passt de bal in één keer door. Tsatsos is nu in balbezit. Tsatsos geeft de bal voor. Ilić is nu in balbezit. Ilić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:12

72e minuut.
Ceulemans speelt de bal door. Tsatsos rent richting de bal. Tsatsos passt de bal met de wreef. Dziedzina is nu in balbezit. Dziedzina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Angosto niet meer kan verder spelen. Abad komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Morales probeert naar een medespeler te passen. Echazu controleert de bal met de borst. Dziedzina is nu in balbezit. Dziedzina draait met de bal, schiet en ... Abad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:13

79e minuut.
Conserva rent richting de bal. Salmón verovert de bal door een tackle van achteren. Salmón probeert naar een medespeler te passen. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:14

84e minuut.
Doeltrap. Abad met een harde bal richting middenveld. Viertal kopt de bal weg. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:15

85e minuut.
Martí probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Conserva de bal. Ilić rent richting de bal. Ilić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Echazu is nu in balbezit. Echazu met een sublieme pass. Dziedzina is nu in balbezit. Dziedzina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Glogovský heeft problemen om de bal te vangen. Glogovský speelt de bal door. Dziedzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić schiet op doel. Abad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rancagua Fc 69%, Brisas del Mar 31%.
Rancagua Fc - Brisas del Mar 0:16