Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kartal beşiktaş paratoner
22 Tactiek paratoner
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
49.7 gemiddelde waardering 62.9
good Schieten formidable
good Passen very good
average Verdedigen excellent


4e minuut.
Copos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanášel met een sublieme pass. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş draait met de bal, schiet en ... Smerek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kartal beşiktaş - paratoner 0:1

9e minuut.
Massera geeft een lange en hoge pass. Yibei is nu in balbezit. Ilieş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilieş krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Laßwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi onderschept slim de pass. Serényi met een sublieme pass. Ilieş rent richting de bal. Ilieş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Groblewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanášel rent richting de bal. Zanášel geeft een hoge lob. Ilieş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kartal beşiktaş - paratoner 0:2

40e minuut.
Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Enzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Enzmann geeft een hoge lob. Serényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serényi draait met de bal, schiet en ... Smerek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Massera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilieş probeert de bal met de borst te controleren. Serényi rent richting de bal. Serényi draait met de bal, schiet en ... Smerek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kartal beşiktaş - paratoner 0:3

42e minuut.
Zanášel probeert naar een medespeler te passen. Fejér rent richting de bal. Serényi is nu in balbezit. Serényi schiet op doel. Smerek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kartal beşiktaş - paratoner 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kartal beşiktaş 60%, paratoner 40%.
kartal beşiktaş - paratoner 0:4

49e minuut.
Remenyik passt de bal met de wreef. Groblewski geeft de bal voor. Ilieş kopt de bal weg. Daar is Serényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serényi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kartal beşiktaş - paratoner 0:5

52e minuut.
Kancia rent richting de bal. Soomets verovert de bal door een tackle van achteren. Soomets geeft een lange en hoge pass. Serényi rent richting de bal. Serényi schiet op doel. Smerek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kartal beşiktaş - paratoner 0:6

70e minuut.
Leonhardsen is nu in balbezit. Massera verovert de bal door een tackle van achteren. Massera passt de bal zonder na te denken. Serényi rent richting de bal. Serényi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kartal beşiktaş - paratoner 0:7

84e minuut.
Inworp. Massera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanášel met een sublieme pass. Serényi is nu in balbezit. Serényi schiet op doel. Smerek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski geeft de bal voor. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş schiet op doel. Smerek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kartal beşiktaş - paratoner 0:8

90e minuut.
Zanášel passt de bal zonder na te denken. Serényi rent richting de bal. Serényi passt de bal in één keer door. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serényi rent richting de bal. Serényi haalt uit met een fantastische trap. Smerek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kartal beşiktaş - paratoner 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kartal beşiktaş 58%, paratoner 42%.
kartal beşiktaş - paratoner 0:9