Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe SK Sultangazispor
master Tactiek on the road
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
55.5 gemiddelde waardering 27.2
very good Schieten unsatisfactory
formidable Passen adequate
good Verdedigen weak


2e minuut.
Niedrig met de inworp. Antina is nu in balbezit. Antina geeft een lange en hoge pass. Güneyer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Antina rent richting de bal. İskenderoğlu begaat een overtreding. Antina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balım zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt De Sukkeleir de bal. De Sukkeleir probeert naar een medespeler te passen. Balım is nu in balbezit. Balım heeft problemen om de bal te vangen. Balım draait met de bal, schiet en ... Manias bokst de bal weg.

12e minuut.
Kastamonulu onderschept slim de pass. Kastamonulu geeft een lange en hoge pass. Balım rent richting de bal. Balım schiet op doel. Manias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Sultangazispor 1:0

14e minuut.
Gavilán maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pękacz speelt de bal door. Kalmaz geeft de bal voor. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balım is nu in balbezit. Balım draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Sultangazispor 2:0

20e minuut.
Eviţă onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Göktürk. Eviţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balım zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Güneyer kopt de bal weg. Antina bereikt de bal nog maar net als eerste. Antina geeft een lange en hoge pass. Balım springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Sultangazispor 3:0

22e minuut.
Pulido Senderos heeft problemen om de bal te vangen. Gözüaçık probeert naar een medespeler te passen. Balım rent richting de bal. Balım haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Sultangazispor 4:0

23e minuut.
Klungelig pakt Scheer de bal. Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Scheer zijn tegenspeler op de grond. Güneyer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Gavilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım onderschept slim de pass. Tường Minh is nu in balbezit. Tường Minh haalt uit met een fantastische trap. Manias werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Sultangazispor 5:0

25e minuut.
De Sukkeleir geeft de bal voor. Tường Minh kopt de bal weg. Antina rent richting de bal. Antina draait met de bal, schiet en ... Manias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kalmaz passt de bal zonder na te denken. Daar is Antina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antina passt de bal in één keer door. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer geeft een hoge lob. Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Balım controleert de bal met de borst. Manias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kastamonulu met een snelle inworp. Kalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmaz geeft een hoge lob. Güneyer rent richting de bal. Güneyer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Sultangazispor 6:0

32e minuut.
Inworp. De Sukkeleir met een snelle inworp. Balım is nu in balbezit. Balım draait met de bal, schiet en ... Manias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Sultangazispor 7:0

36e minuut.
Niedrig geeft de bal voor. Stute speelt de bal door. Kastamonulu heeft problemen om de bal te vangen. Tường Minh is nu in balbezit. Tường Minh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Niedrig met een snelle inworp. Güneyer is nu in balbezit. De Sukkeleir geeft de bal voor. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım draait met de bal, schiet en ... Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Pulido Senderos geeft een hoge lob. Inworp. Antina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güneyer rent richting de bal. Güneyer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 31%, Sultangazispor 69%.
Fenerbahçe SK - Sultangazispor 7:0

46e minuut.
Pulido Senderos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Antina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Sukkeleir is nu in balbezit. De Sukkeleir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Buitenspel voor Scheer. Goede buitenspelval van de verdediging. Niedrig maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balım kopt de bal weg. Klungelig pakt De Sukkeleir de bal. De Sukkeleir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ignasiak rent richting de bal. Klungelig pakt Kalmaz de bal. Kalmaz met een sublieme pass. Balım is nu in balbezit. Balım draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
İskenderoğlu geeft de bal voor. Niedrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedrig geeft een lange en hoge pass. Balım maakt een snoekduik en kopt de bal. Manias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Sultangazispor 8:0

63e minuut.
Stute geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balım met een snelle inworp. De Sukkeleir rent richting de bal. De Sukkeleir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pękacz kopt de bal weg. Daar is Gavilán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tường Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Minh haalt uit met een fantastische trap. Manias werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manias met een harde bal richting middenveld. Antina kopt de bal weg. Pulido Senderos heeft problemen om de bal te vangen. Güneyer rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De Sukkeleir met een snelle inworp. Antina rent richting de bal. Antina probeert naar een medespeler te passen. Balım bereikt de bal nog maar net als eerste. Balım schiet op doel. Manias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Kalmaz passt de bal met de wreef. Antina met een sublieme pass. De Sukkeleir rent richting de bal. De Sukkeleir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Antina onderschept slim de pass. Antina passt de bal in één keer door. De Sukkeleir is nu in balbezit. De Sukkeleir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe SK - Sultangazispor 9:0

88e minuut.
Kalmaz rent richting de bal. Kalmaz probeert naar een medespeler te passen. Tường Minh rent richting de bal. Balım rent richting de bal. Balım haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Antina kopt de bal weg. Gözüaçık onderschept slim de pass. Balım rent richting de bal. Balım haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe SK 26%, Sultangazispor 74%.
Fenerbahçe SK - Sultangazispor 9:0