Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:15
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.04
  • Stadion: Atmaca Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14940
SETOZ UNİTED şemşikspor
off Tactiek eyopp
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


23e minuut.
Bazaev kopt de bal weg. Daar is Kazimierczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa haalt uit met een fantastische trap. Tejera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - şemşikspor 0:1

24e minuut.
Genghini rent richting de bal. Konik is nu in balbezit. Konik speelt de bal door. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Erkan probeert naar een medespeler te passen. Bordomavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordomavi passt de bal zonder na te denken. Antipa is nu in balbezit. Antipa schiet op doel. Tejera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kutlular de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Enüstün zal de hoekschop nemen. Antipa maakt een snoekduik en kopt de bal. Tejera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Erkan geeft een lange en hoge pass. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu passt de bal in één keer door. Antipa is nu in balbezit. Antipa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Bordomavi de bal. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik is nu in balbezit. Antipa verovert de bal door een tackle van achteren. Antipa haalt uit met een fantastische trap. Tejera bokst de bal weg.

43e minuut.
Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu passt de bal zonder na te denken. Bolatlı speelt de bal door. Umayr rent richting de bal. Umayr schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Küçükler geeft een lange en hoge pass. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña begaat een overtreding. Peña krijgt een gele kaart. Genghini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sayıner probeert de bal aan de voet te houden. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 71%, şemşikspor 29%.
SETOZ UNİTED - şemşikspor 0:1

46e minuut.
Ascione komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bazaev passt de bal in één keer door. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu speelt de bal door. Antipa rent richting de bal. Antipa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Enüstün met de inworp. Klungelig pakt Ungureanu de bal. Ungureanu passt de bal zonder na te denken. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Bolatlı geeft een lange en hoge pass. Sayıner kopt de bal weg. Genghini is nu in balbezit. Genghini haalt uit met een fantastische trap. Ascione probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SETOZ UNİTED - şemşikspor 1:1

80e minuut.
Genghini is nu in balbezit. Peña onderschept slim de pass. Peña speelt de bal door. Antipa rent richting de bal. Antipa haalt uit met een fantastische trap. Tejera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 61%, şemşikspor 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SETOZ UNİTED - şemşikspor 1:1