Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.05
  • Stadion: Despacitos Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5531
Despacitos ÜrgüpSpor
agresivve Tactiek adml
52% Balbezit 48%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
55.3 gemiddelde waardering 48.8
formidable Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


7e minuut.
Sansalvadore verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Minh probeert naar een medespeler te passen. Štědroň probeert naar een medespeler te passen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ÜrgüpSpor 1:0

16e minuut.
Cienciała is nu in balbezit. Ciupik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cienciała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brzustewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cienciała kopt de bal weg. Bordeanu rent richting de bal. Braud is nu in balbezit. Braud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Sansalvadore rent richting de bal. Sansalvadore geeft een lange en hoge pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel. Detrelles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ÜrgüpSpor 2:0

32e minuut.
Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă speelt de bal door. Viera rent richting de bal. Viera schiet op doel. Detrelles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ÜrgüpSpor 3:0

34e minuut.
Ionele met een snelle inworp. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Portilla maakt een afschuwelijke overtreding. Domínguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Štědroň komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ciupik passt de bal in één keer door. Štědroň heeft problemen om de bal te vangen. Štědroň met een sublieme pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Detrelles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Duy Minh geeft een lange en hoge pass. Sopârlă kopt de bal weg. Daar is Męczywór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viera rent richting de bal. Viera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Iaconi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strouhal komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pilurzu. Domínguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Štědroň met een snel genomen vrije trap. Sopârlă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pilurzu onderschept slim de pass. Štědroň verovert de bal door een tackle van achteren. Štědroň passt de bal met de wreef. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Detrelles bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ÜrgüpSpor 4:0

45e minuut.
Štědroň rent richting de bal. Štědroň met een sublieme pass. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Detrelles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despacitos 20%, ÜrgüpSpor 80%.
Despacitos - ÜrgüpSpor 4:0

46e minuut.
Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Genda rent richting de bal. Genda passt de bal met de wreef. Viera rent richting de bal. Viera haalt uit met een fantastische trap. Detrelles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Klungelig pakt Braud de bal. Ionele geeft de bal voor. Viera kopt de bal weg. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. Detrelles bokst de bal weg.

51e minuut.
Brzustewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sansalvadore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cienciała speelt de bal door. Strouhal is nu in balbezit. Strouhal heeft problemen om de bal te vangen. Strouhal geeft een lange en hoge pass. Bordeanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štědroň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domínguez geeft de bal voor. Viera springt en kopt de bal. Detrelles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ÜrgüpSpor 5:0

67e minuut.
Cienciała rent richting de bal. Ciupik verovert de bal door een tackle van achteren. Ciupik geeft een hoge lob. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Xaliqov rent richting de bal. Genda rent richting de bal. Genda passt de bal zonder na te denken. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Xaliqov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genda met de inworp. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă geeft de bal voor. Detrelles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Męczywór de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Despacitos - ÜrgüpSpor 6:0

78e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez geeft een hoge lob. Beuchel heeft problemen om de bal te vangen. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Strouhal verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Strouhal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strouhal probeert naar een medespeler te passen. Braud is nu in balbezit. Braud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Despacitos 28%, ÜrgüpSpor 72%.
Despacitos - ÜrgüpSpor 6:0