Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyaz Saçlı Gençler SK KIYI EMNİYETİ 1856
Bir de bu var Tactiek 5212
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 57
excellent Schieten formidable
solid Passen very good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Łabudziński probeert naar een medespeler te passen. Tovani rent richting de bal. Tovani passt de bal met de wreef. MacNider rent richting de bal. MacNider schiet op doel. Caltabellotta bokst de bal weg.

10e minuut.
Chin-Sue passt de bal met de wreef. Benkowski rent richting de bal. Benkowski geeft een hoge lob. Özdamar is nu in balbezit. Özdamar schiet op doel. Paff bokst de bal weg.

12e minuut.
Vidigal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gazalcı met een snelle inworp. Gollovitzer rent richting de bal. Gollovitzer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Srebrny de bal. MacNider rent richting de bal. Srebrny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacNider raakt geblesseerd tijdens het duel. MacNider zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - KIYI EMNİYETİ 1856 0:1

15e minuut.
Marin met een sublieme pass. Evertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertson speelt de bal door. MacNider is nu in balbezit. MacNider draait met de bal, schiet en ... Caltabellotta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Chin-Sue onderschept slim de pass. Chin-Sue geeft een hoge lob. Delle Monache probeert naar een medespeler te passen. Gollovitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollovitzer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tovani rent richting de bal. Tovani haalt uit met een fantastische trap. Caltabellotta bokst de bal weg. Evertson heeft problemen om de bal te vangen. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Evertson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tovani raakt geblesseerd tijdens het duel. MacNider neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal. Caltabellotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Özdamar is nu in balbezit. Zátrok onderschept slim de pass. Zátrok geeft de bal voor. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Iarmolatu kopt de bal weg. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo passt de bal met de wreef. Marin rent richting de bal. Marin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gazalcı geeft een lange en hoge pass. Hauser kopt de bal weg. Łabudziński is nu in balbezit. Łabudziński geeft de bal voor. MacNider maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Łabudziński met een sublieme pass. MacNider rent richting de bal. Vidigal bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider verovert de bal door een tackle van achteren. MacNider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - KIYI EMNİYETİ 1856 0:2

29e minuut.
Gazalcı passt de bal met de wreef. Gollovitzer is nu in balbezit. Gollovitzer geeft een hoge lob. Tovani springt en kopt de bal. Caltabellotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - KIYI EMNİYETİ 1856 0:3

33e minuut.
Klungelig pakt MacNider de bal. MacNider draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Gazalcı de bal. Tovani rent richting de bal. Tovani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Marin is nu in balbezit. Delle Monache verovert de bal door een tackle van achteren. Delle Monache probeert naar een medespeler te passen. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 67%, KIYI EMNİYETİ 1856 33%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - KIYI EMNİYETİ 1856 0:3

48e minuut.
Łagódka kopt de bal weg. Özdamar heeft problemen om de bal te vangen. Iarmolatu rent richting de bal. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Benkowski is nu in balbezit. Benkowski geeft de bal voor. Daar is Delle Monache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. Paff bokst de bal weg. Daar is Iarmolatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - KIYI EMNİYETİ 1856 1:3

74e minuut.
Buitenspel voor Łagódka. Goede buitenspelval van de verdediging. Iarmolatu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chin-Sue kopt de bal weg. Tovani is nu in balbezit. Tovani geeft een lange en hoge pass. Caltabellotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - KIYI EMNİYETİ 1856 1:4

75e minuut.
Basmacı komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Socha onderschept slim de pass. Inworp. Benkowski met een snelle inworp. Özdamar is nu in balbezit. Özdamar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Srebrny is nu in balbezit. Srebrny passt de bal zonder na te denken. Gazalcı geeft een lange en hoge pass. MacNider rent richting de bal. MacNider draait met de bal, schiet en ... Caltabellotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szumski komt het veld opgelopen. Tiryaki komt het veld opgelopen. Tuğalp komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Srebrny is nu in balbezit. Gutiérrez onderschept slim de pass. Łabudziński met een sublieme pass. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider haalt uit met een fantastische trap. Caltabellotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp schiet op doel. Caltabellotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 58%, KIYI EMNİYETİ 1856 42%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - KIYI EMNİYETİ 1856 1:4