Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TuzlaUnited deren
yenilik Tactiek sss
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.6 gemiddelde waardering 58.3
solid Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Jacomelli geeft de bal voor. Delépine is nu in balbezit. Delépine passt de bal met de wreef. Andolina rent richting de bal. Andolina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - deren 0:1

8e minuut.
Pikal rent richting de bal. Pikal speelt de bal door. Bulutsuz heeft problemen om de bal te vangen. Bulutsuz geeft een hoge lob. Yerli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adrian verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TuzlaUnited - deren 1:1

13e minuut.
Rydel geeft de bal voor. Lokaj kopt de bal weg. Pikal rent richting de bal. Pikal geeft een hoge lob. Yerli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pikal speelt de bal door. Delépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Delépine met een sublieme pass. Andolina is nu in balbezit. Andolina schiet op doel. Şanlısoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Yerli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kütahyalı komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Inworp. Caponnetto komt het veld opgelopen. Melis komt het veld opgelopen. Pikal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atmodjo geeft een lange en hoge pass. Kütahyalı springt en kopt de bal. Kanal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Wyrzucki kopt de bal weg. Özkara is nu in balbezit. Cabestany rent richting de bal. Simoiu onderschept slim de pass. Simoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Melis geeft de bal voor. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki speelt de bal door. Andolina is nu in balbezit. Andolina haalt uit met een fantastische trap. Şanlısoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caponnetto probeert naar een medespeler te passen. Andolina rent richting de bal. Andolina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Chigüila komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 47%, deren 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TuzlaUnited - deren 1:1

55e minuut.
Cabestany bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabestany geeft de bal voor. Kütahyalı kopt de bal weg. Atmodjo rent richting de bal. Atmodjo haalt uit met een fantastische trap. Kanal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Vittori geeft een hoge lob. Wyrzucki rent richting de bal. Wyrzucki passt de bal in één keer door. Caponnetto geeft de bal voor. Simoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lokaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pikal speelt de bal door. Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulutsuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arpacı komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Simoiu speelt de bal door. Andolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Andolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Andolina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - deren 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 48%, deren 52%.
TuzlaUnited - deren 1:2