Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC OLLS MPT
Sleep Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.8 gemiddelde waardering 20
excellent Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nekrasov heeft problemen om de bal te vangen. Onopko rent richting de bal. Nekrasov onderschept slim de pass. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Bojarintsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 1:0

4e minuut.
Onopko geeft een hoge lob. Prudnikov kopt de bal weg. Klungelig pakt Shchedrov de bal. Chepalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepalov passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bojarintsev trapt de bal weg van het doel. Vsuev kopt de bal weg. Daar is Kukuev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 2:0

7e minuut.
Evseenko geeft de bal voor. Chepalov heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cherenkov is nu in balbezit. Cherenkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 3:0

10e minuut.
Kadykov onderschept slim de pass. Kadykov passt de bal met de wreef. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Bojarintsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 4:0

17e minuut.
Kadykov geeft een hoge lob. Evseenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov onderschept slim de pass. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Bojarintsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 5:0

18e minuut.
Belousov met een sublieme pass. Daar is Ivashko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troshkin is nu in balbezit. Nekrasov verovert de bal door een tackle van achteren. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 6:0

19e minuut.
Ivashko is nu in balbezit. Ivashko passt de bal met de wreef. Shchedrov controleert de bal met de borst. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 7:0

26e minuut.
Kadykov passt de bal zonder na te denken. Onopko rent richting de bal. Nekrasov verovert de bal door een tackle van achteren. Cherenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherenkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vsuev speelt de bal door. Kadykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadykov probeert naar een medespeler te passen. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 8:0

34e minuut.
Nekrasov rent richting de bal. Onopko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nekrasov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nekrasov neemt de penalty, wat een uithaal! Bojarintsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 9:0

37e minuut.
Evseenko is nu in balbezit. Evseenko passt de bal in één keer door. Onopko heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Prudnikov met de inworp. Chepalov rent richting de bal. Chepalov passt de bal zonder na te denken. Kadykov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Korotkov rent richting de bal. Shchedrov geeft de bal voor. Buitenspel voor Belousov. Goede buitenspelval van de verdediging. Speranskij maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nekrasov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OLLS 41%, MPT 59%.
FC OLLS - MPT 9:0

46e minuut.
Belanov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chepalov speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Evseenko de bal onder controle te krijgen. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov schiet op doel. Bojarintsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 10:0

49e minuut.
Kadykov speelt de bal door. Klimov is nu in balbezit. Klimov geeft een lange en hoge pass. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Chepalov geeft een hoge lob. Cherenkov is nu in balbezit. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 11:0

55e minuut.
Zhemchugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhemchugov probeert naar een medespeler te passen. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov schiet op doel. Bojarintsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 12:0

58e minuut.
Klimov is nu in balbezit. Klimov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Troshkin de bal onder controle te krijgen. Belousov is nu in balbezit. Belousov schiet op doel. Belanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Klimov kopt de bal weg. Klungelig pakt Nekrasov de bal. Chepalov is nu in balbezit. Chepalov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Evseenko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 13:0

69e minuut.
Troshkin rent richting de bal. Cherenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Cherenkov geeft een lange en hoge pass. Chepalov rent richting de bal. Chepalov schiet op doel. Bojarintsev bokst de bal weg.

74e minuut.
Vsuev heeft problemen om de bal te vangen. Vsuev geeft de bal voor. Cherenkov heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 14:0

82e minuut.
Shchedrov controleert de bal met de borst. Kadykov rent richting de bal. Kadykov passt de bal in één keer door. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klimov kopt de bal weg. Kadykov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Evseenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC OLLS - MPT 15:0

87e minuut.
Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Onopko rent richting de bal. Nekrasov verovert de bal door een tackle van achteren. Nekrasov schiet op doel. Bojarintsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OLLS 35%, MPT 65%.
FC OLLS - MPT 15:0
MPT