Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Berezine Dynamo Maykop
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Gurko is nu in balbezit. Vladimirov rent richting de bal. Kuluberdiev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shchekoldin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shchekoldin draait met de bal, schiet en ... Valikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Zagibalov de bal onder controle te krijgen. Tuaev onderschept slim de pass. Tuaev passt de bal met de wreef. Tskhovrebov is nu in balbezit. Tskhovrebov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Valenkov rent richting de bal. Kuluberdiev verovert de bal door een tackle van achteren. Kuluberdiev passt de bal in één keer door. Shchekoldin rent richting de bal. Shchekoldin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berezine 61%, Dynamo Maykop 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Berezine - Dynamo Maykop 0:0

52e minuut.
Gurko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurko geeft een hoge lob. Daar is Grishin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tskhovrebov onderschept slim de pass. Tskhovrebov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Berezine - Dynamo Maykop 1:0

57e minuut.
Shchekoldin rent richting de bal. Valenkov is nu in balbezit. Shchekoldin onderschept slim de pass. Kuluberdiev rent richting de bal. Kuluberdiev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Stukashov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tuaev met een snelle inworp. Kaganov rent richting de bal. Kaganov schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gurko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivolgin rent richting de bal. Ivolgin passt de bal met de wreef. Kuluberdiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuluberdiev schiet op doel. Valikov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Berezine 60%, Dynamo Maykop 40%.
Berezine - Dynamo Maykop 1:0