Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legion FC Clueless
541 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Figurov passt de bal zonder na te denken. Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabotin krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Gubajdullin niet meer kan verder spelen. Zhirkov komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Balagurov passt de bal met de wreef. Zabrodin rent richting de bal. Zabrodin passt de bal in één keer door. Zabotin is nu in balbezit. Zabotin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - FC Clueless 1:0

30e minuut.
Klungelig pakt Valikov de bal. Tshovrebov is nu in balbezit. Tshovrebov passt de bal in één keer door. Daev rent richting de bal. Daev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legion 54%, FC Clueless 46%.
FC Legion - FC Clueless 1:0

52e minuut.
Zabrodin geeft een lange en hoge pass. Goncharov kopt de bal weg. Valikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Zhabuk de bal. Podpalyj geeft een hoge lob. Razinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevskij verovert de bal door een tackle van achteren. Kanevskij geeft een lange en hoge pass. Nikishin bokst de bal weg.

55e minuut.
Razinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshovrebov onderschept slim de pass. Tshovrebov passt de bal in één keer door. Daev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Goncharov geeft de bal voor. Kanevskij is nu in balbezit. Zhabuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhabuk krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Daar is Daev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razinskij is nu in balbezit. Tshovrebov verovert de bal door een tackle van achteren. Tshovrebov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Legion - FC Clueless 1:1

86e minuut.
Laktionov probeert naar een medespeler te passen. Valikov probeert de bal aan de voet te houden. Gaev is nu in balbezit. Zabotin verovert de bal door een tackle van achteren. Zabotin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legion 62%, FC Clueless 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Legion - FC Clueless 1:1