Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Otmorozhennyje Strelki Acceron Team
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Gajduk haalt uit met een fantastische trap. Dolgov met een sublieme pass. Varlashin kopt de bal weg. Khankildeev is nu in balbezit. Khankildeev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Shchur verovert de bal door een tackle van achteren. Varlashin is nu in balbezit. Varlashin passt de bal met de wreef. Gajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajduk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Otmorozhennyje Strelki - Acceron Team 0:1

27e minuut.
Chepalov is nu in balbezit. Sakaev onderschept slim de pass. Sakaev passt de bal zonder na te denken. Gajduk is nu in balbezit. Gajduk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Varlashin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbos onderschept slim de pass. Barbos passt de bal met de wreef. Gajduk is nu in balbezit. Gajduk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Buev bereikt de bal nog maar net als eerste. Buev geeft een lange en hoge pass. Gajduk is nu in balbezit. Gajduk draait met de bal, schiet en ... Yamakov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otmorozhennyje Strelki 57%, Acceron Team 43%.
Otmorozhennyje Strelki - Acceron Team 0:1

56e minuut.
Panov met een sublieme pass. Barbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbos speelt de bal door. Ivanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanishev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov geeft de bal voor. Tsukanov kopt de bal weg. Ivanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanishev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Shchur is nu in balbezit. Shchur met een sublieme pass. Khankildeev is nu in balbezit. Khankildeev schiet op doel. Onopko probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Otmorozhennyje Strelki - Acceron Team 1:1

80e minuut.
Ivanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivanishev is nu in balbezit. Ivanishev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otmorozhennyje Strelki 47%, Acceron Team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Otmorozhennyje Strelki - Acceron Team 1:1