Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielyje Tigry Artem FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.7 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Evtuhov kopt de bal weg. Zhemchugov probeert de bal aan de voet te houden. Veremeev met een sublieme pass. Blumenstein is nu in balbezit. Blumenstein draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Bovtalo met een harde bal richting middenveld. Zhemchugov rent richting de bal. Sisyaev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sisyaev krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Korchagin met een sublieme pass. Evtuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtuhov geeft de bal voor. Blumenstein is nu in balbezit. Blumenstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Tigry 54%, Artem FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bielyje Tigry - Artem FC 0:0

56e minuut.
Sukristov met een snelle inworp. Sisyaev is nu in balbezit. Sisyaev passt de bal in één keer door. Pokhomskij is nu in balbezit. Pokhomskij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielyje Tigry - Artem FC 1:0

73e minuut.
Rasskazob passt de bal met de wreef. Zhemchugov rent richting de bal. Zhemchugov probeert naar een medespeler te passen. Veremeev is nu in balbezit. Veremeev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Klungelig pakt Korchagin de bal. Rasskazob bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasskazob met een sublieme pass. Blumenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Blumenstein haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Polyakov speelt de bal door. Pokhomskij rent richting de bal. Sisyaev is nu in balbezit. Pokhomskij rent richting de bal. Pokhomskij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Grishin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veremeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veremeev geeft de bal voor. Klyuev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klyuev met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Tigry 71%, Artem FC 29%.
Bielyje Tigry - Artem FC 1:0