Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artem FC FC Clueless
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zhemchugov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tshovrebov is nu in balbezit. Tshovrebov passt de bal zonder na te denken. Daev is nu in balbezit. Daev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Evtuhov speelt de bal door. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevskij speelt de bal door. Daev is nu in balbezit. Daev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Veremeev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Khomukha de bal. Podpalyj is nu in balbezit. Veremeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veremeev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galaev probeert naar een medespeler te passen. Daev kopt de bal weg. Tshovrebov rent richting de bal. Tshovrebov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artem FC - FC Clueless 0:1

18e minuut.
Gutarskij geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fiodorov de bal. Tshovrebov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshovrebov draait met de bal, schiet en ... Arshavin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kanevskij rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rasskazob zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Grishin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zhemchugov is nu in balbezit. Daev verovert de bal door een tackle van achteren. Tshovrebov is nu in balbezit. Tshovrebov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Artem FC - FC Clueless 0:2

44e minuut.
Podpalyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Veremeev onderschept slim de pass. Veremeev met een sublieme pass. Blumenstein rent richting de bal. Blumenstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artem FC 55%, FC Clueless 45%.
Artem FC - FC Clueless 0:2

51e minuut.
Khomukha passt de bal met de wreef. Tshovrebov rent richting de bal. Tshovrebov met een sublieme pass. Daev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daev haalt uit met een fantastische trap. Arshavin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Klyuev is nu in balbezit. Klyuev geeft de bal voor. Blumenstein is nu in balbezit. Grishin is nu in balbezit. Grishin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Podpalyj verovert de bal door een tackle van achteren. Podpalyj geeft de bal voor. Zhemchugov rent richting de bal. Tshovrebov onderschept slim de pass. Tshovrebov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Blumenstein kan de bal niet met de borst controleren. Khomukha is nu in balbezit. Khomukha geeft een lange en hoge pass. Tshovrebov is nu in balbezit. Tshovrebov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Veremeev met een sublieme pass. Goncharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Blumenstein zijn tegenspeler op de grond. Blumenstein krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Gutarskij geeft een hoge lob. Daev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daev met een sublieme pass. Kanevskij is nu in balbezit. Kanevskij geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artem FC 51%, FC Clueless 49%.
Artem FC - FC Clueless 0:2