Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:51
  • Competitiewedstrijd: Super liga
  • Stadion: GT ARENA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19283
Great talents Trnava Botafogo Piešťany
skuška Tactiek acko
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 65.3
very good Schieten outstanding
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Vrňák passt de bal zonder na te denken. Klimsak is nu in balbezit. Klimsak passt de bal in één keer door. Pacholík heeft problemen om de bal te vangen. Pacholík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Santos rent richting de bal. Dineţ onderschept slim de pass. Caneta onderschept slim de pass. Caneta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Botafogo Piešťany 0:1

18e minuut.
Bačinský is nu in balbezit. Bačinský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sfeclă de bal. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tománek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Santos is nu in balbezit. Dineţ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Botafogo Piešťany 0:2

25e minuut.
Vrňák rent richting de bal. Król onderschept slim de pass. Klimsak begaat een overtreding. Klimsak krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Gašparík geeft een lange en hoge pass. Caneta is nu in balbezit. Caneta passt de bal zonder na te denken. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ... Tománek bokst de bal weg.

30e minuut.
Šišitka heeft problemen om de bal te vangen. Šišitka speelt de bal door. Santos met een sublieme pass. Bačinský is nu in balbezit. Bačinský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zuffada kopt de bal weg. Daar is Dvorák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrňák is nu in balbezit. Vrňák schiet op doel. Ludick maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Botafogo Piešťany 1:2

33e minuut.
Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Trott geeft een lange en hoge pass. Hanc is nu in balbezit. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šišitka neemt de hoekschop. Santos maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Botafogo Piešťany 1:3

37e minuut.
Pacholík rent richting de bal. Pacholík geeft de bal voor. Puchý rent richting de bal. Vrňák verovert de bal door een tackle van achteren. Vrňák geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great talents Trnava 56%, Botafogo Piešťany 44%.
Great talents Trnava - Botafogo Piešťany 1:3

49e minuut.
Puchý bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchý geeft een hoge lob. Daar is Hanc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caneta rent richting de bal. Caneta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gašparík geeft een hoge lob. Bačinský kopt de bal weg. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tománek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Botafogo Piešťany 1:4

53e minuut.
Hubler passt de bal met de wreef. Pacholík is nu in balbezit. Pacholík probeert naar een medespeler te passen. Herzog rent richting de bal. Herzog schiet op doel. Ludick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Inworp. Trop komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal in één keer door. Bačinský is nu in balbezit. Bačinský geeft een hoge lob. Santos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ludick trapt de bal weg. Santos kopt de bal weg. Hanc is nu in balbezit. Trop onderschept slim de pass. Trop haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tománek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Great talents Trnava - Botafogo Piešťany 1:5

63e minuut.
Trott bereikt de bal nog maar net als eerste. Trott geeft de bal voor. Santos rent richting de bal. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Santos draait met de bal, schiet en ... Tománek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Sfeclă onderschept slim de pass. Sfeclă geeft een hoge lob. Pacholík kopt de bal weg. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tománek bokst de bal weg.

67e minuut.
Tománek neemt vlug de vrije trap. Zuffada kopt de bal weg. Klimsak met een sublieme pass. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pacholík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačinský onderschept slim de pass. Bačinský geeft een lange en hoge pass. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vrňák kopt de bal weg. Herzog rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dvorák. Dvorák krijgt een gele kaart. Herzog is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Herzog neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ludick bokst de bal weg.

84e minuut.
Trott verovert de bal door een tackle van achteren. Trott speelt de bal door. Bačinský speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tománek bokst de bal weg.

86e minuut.
Bačinský rent richting de bal. Bačinský geeft een hoge lob. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great talents Trnava 51%, Botafogo Piešťany 49%.
Great talents Trnava - Botafogo Piešťany 1:5