Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:52
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Anfield
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 53259
As Trenčín AC Morovno
BuchtovaNemessis Tactiek 352 x
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.6 gemiddelde waardering 54.8
outstanding Schieten good
excellent Passen very good
very good Verdedigen good


5e minuut.
De Pinto probeert naar een medespeler te passen. Škrobák rent richting de bal. Škrobák geeft een hoge lob. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Klímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klímek passt de bal met de wreef. Dadaşov met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - AC Morovno 1:0

9e minuut.
Fyfe rent richting de bal. Delgado onderschept slim de pass. Hajtovík is nu in balbezit. Delgado onderschept slim de pass. Delgado schiet op doel. Nalerio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dadaşov passt de bal zonder na te denken. Škrobák probeert naar een medespeler te passen. Béreš met een sublieme pass. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Montero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Muzár de bal onder controle te krijgen. Gontkovský is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Nalerio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Dadaşov passt de bal in één keer door. Škrobák rent richting de bal. Škrobák passt de bal in één keer door. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Molfetas passt de bal in één keer door. López Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano passt de bal zonder na te denken. Fyfe rent richting de bal. Klímek onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Škrobák passt de bal zonder na te denken. Daar is Béreš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Béreš probeert naar een medespeler te passen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Balatov probeert de bal met de borst te controleren. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Balatov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balatov krijgt een gele kaart. Delgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Delgado neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Nalerio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klímek onderschept slim de pass. Klímek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Molfetas de bal onder controle te krijgen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Nalerio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kubala geeft de bal voor. Inworp. López Ruano met een snelle inworp. Fyfe is nu in balbezit. Fyfe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Škrobák geeft de bal voor. Gajarský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montero kopt de bal weg. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado draait met de bal, schiet en ... Nalerio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 34%, AC Morovno 66%.
As Trenčín - AC Morovno 1:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Škrobák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delgado rent richting de bal. Delgado geeft de bal voor. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - AC Morovno 2:0

59e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Nalerio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Škrobák probeert naar een medespeler te passen. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov heeft problemen om de bal te vangen. Dadaşov geeft de bal voor. Montero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dadaşov rent richting de bal. Gontkovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dadaşov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dadaşov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Škrobák onderschept slim de pass. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Montero kopt de bal weg. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Nalerio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Matem bereikt de bal nog maar net als eerste. Matem geeft een hoge lob. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap. Nalerio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
López Ruano met een sublieme pass. Dadaşov is nu in balbezit. Dadaşov met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Delgado schiet op doel. Nalerio probeert naar een medespeler te passen. Dadaşov kopt de bal weg. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Delgado schiet op doel. Kavlič probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Škrobák zal de hoekschop nemen. Montero maakt een snoekduik en kopt de bal. Nalerio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 30%, AC Morovno 70%.
As Trenčín - AC Morovno 2:0