Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 22:05
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.02
  • Stadion: Palác SOVIETOV
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 29556
kridla sovietov KGB As Trenčín
T-34 Tactiek BuchtovaNemessis
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 64.3
very good Schieten outstanding
solid Passen excellent
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Kubala kopt de bal weg. Filczyk is nu in balbezit. Filczyk passt de bal met de wreef. Kapka is nu in balbezit. Kapka haalt uit met een fantastische trap. Di Venere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Šumrek passt de bal met de wreef. Dadaşov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kolodin de bal. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Adalı onderschept slim de pass. Adalı geeft een lange en hoge pass. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis schiet op doel. Romančík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

22e minuut.
De Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzentsov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzentsov passt de bal in één keer door. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. Romančík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton passt de bal zonder na te denken. Doknić is nu in balbezit. Doknić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - As Trenčín 1:0

25e minuut.
Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Matem is nu in balbezit. Matem passt de bal met de wreef. Tziolis rent richting de bal. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doknić geeft een hoge lob. Daar is De Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - As Trenčín 2:0

43e minuut.
Šumrek met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Koszucki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koszucki krijgt een gele kaart. Delgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Kapka neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - As Trenčín 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 64%, As Trenčín 36%.
kridla sovietov KGB - As Trenčín 2:1

52e minuut.
Koszucki heeft problemen om de bal te vangen. Kapka is nu in balbezit. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kridla sovietov KGB - As Trenčín 2:2

56e minuut.
Kapka is nu in balbezit. Koszucki is nu in balbezit. Kapka verovert de bal door een tackle van achteren. Kapka draait met de bal, schiet en ... Di Venere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kridla sovietov KGB - As Trenčín 2:3

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Di Venere niet meer kan verder spelen. Pleva komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Šnajder kan de bal niet met de borst controleren. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Adalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado draait met de bal, schiet en ... Pleva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kubala rent richting de bal. Kubala geeft de bal voor. Škrobák rent richting de bal. Škrobák geeft de bal voor. Kapka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Šumrek passt de bal zonder na te denken. Škrobák heeft problemen om de bal te vangen. Škrobák passt de bal in één keer door. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado draait met de bal, schiet en ... Pleva bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kridla sovietov KGB 70%, As Trenčín 30%.
kridla sovietov KGB - As Trenčín 2:3