Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTAK TAZ TRNAVA FC LIVERPOOL 1984
Karneval E Tactiek 442
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
47.7 gemiddelde waardering 63.2
average Schieten outstanding
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Daar is Travolta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travolta met een sublieme pass. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - FC LIVERPOOL 1984 0:1

11e minuut.
Berner geeft een hoge lob. Mazal is nu in balbezit. Mazal passt de bal met de wreef. de França bereikt de bal nog maar net als eerste. de França schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - FC LIVERPOOL 1984 0:2

36e minuut.
Travolta geeft een hoge lob. de França bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada begaat een overtreding. Quesada krijgt een gele kaart. de França roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. de França kan niet meer verder spelen. Artero komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Loftus-Cheek rent richting de bal. Loftus-Cheek geeft een lange en hoge pass. Mazal heeft problemen om de bal te vangen. Mazal geeft een lange en hoge pass. Duy Khánh krijgt zijn hoofd ertegen. Skura bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 58%, FC LIVERPOOL 1984 42%.
SPARTAK TAZ TRNAVA - FC LIVERPOOL 1984 0:2

52e minuut.
Quesada met een sublieme pass. Haluška geeft de bal voor. Eichert is nu in balbezit. Ungureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Berner rent richting de bal. Berner passt de bal met de wreef. Mazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazal geeft een lange en hoge pass. Skura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duy Khánh controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - FC LIVERPOOL 1984 0:3

72e minuut.
Berner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duy Khánh de bal. Kyseľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh onderschept slim de pass. Duy Khánh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta geeft een hoge lob. Artero springt en kopt de bal. Skura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - FC LIVERPOOL 1984 0:4

74e minuut.
Spirlet rent richting de bal. Gatner is nu in balbezit. Gatner speelt de bal door. Mazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cherubino rent richting de bal. Travolta verovert de bal door een tackle van achteren. Travolta probeert naar een medespeler te passen. Duy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sotero geeft de bal voor. Portillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Vojtas de bal. Artero bereikt de bal nog maar net als eerste. Artero draait met de bal, schiet en ... Skura bokst de bal weg. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK TAZ TRNAVA - FC LIVERPOOL 1984 0:5

82e minuut.
Eichert met een sublieme pass. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta passt de bal met de wreef. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ... Skura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK TAZ TRNAVA 55%, FC LIVERPOOL 1984 45%.
SPARTAK TAZ TRNAVA - FC LIVERPOOL 1984 0:5