Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:52
  • Competitiewedstrijd: II. Liga.03
  • Stadion: Trnava12 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7329
Trnava12 gisbernau
532+ Tactiek popic
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.7 gemiddelde waardering 54.6
solid Schieten good
good Passen very good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Hadač bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul is nu in balbezit. Hadač begaat een overtreding. Hadač krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Pias is nu in balbezit. Pias geeft de bal voor. Urgela probeert naar een medespeler te passen. Moyá Rumbo rent richting de bal. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Moyá Rumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amberg verovert de bal door een tackle van achteren. Yozgatlı onderschept slim de pass. Yozgatlı heeft problemen om de bal te vangen. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - gisbernau 1:0

26e minuut.
Tzimas onderschept slim de pass. Buczacki verovert de bal door een tackle van achteren. Buczacki geeft een hoge lob. Cardozo kopt de bal weg. Facio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Inworp. Urgela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadač geeft een hoge lob. Yozgatlı maakt een snoekduik en kopt de bal. Jennis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - gisbernau 2:0

39e minuut.
Urgela bereikt de bal nog maar net als eerste. Urgela passt de bal met de wreef. Hadač probeert naar een medespeler te passen. Meichtry heeft problemen om de bal te vangen. Meichtry geeft een lange en hoge pass. Paal!

45e minuut.
Urgela onderschept slim de pass. Urgela passt de bal in één keer door. Moyá Rumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ... Cardozo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jennis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 43%, gisbernau 57%.
Trnava12 - gisbernau 2:0

46e minuut.
Kolodžej komt het veld opgelopen. Moczybród komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Yozgatlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amberg is nu in balbezit. Amberg geeft de bal voor. Thul is nu in balbezit. Thul schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moczybród is nu in balbezit. Moczybród haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród onderschept slim de pass. Moczybród passt de bal in één keer door. Thul rent richting de bal. Thul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luder komt het veld opgelopen. Radomski komt het veld opgelopen. Ziemiański komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Meichtry geeft een lange en hoge pass. Urgela rent richting de bal. Urgela probeert naar een medespeler te passen. Moyá Rumbo is nu in balbezit. Moyá Rumbo schiet op doel. Ziemiański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - gisbernau 3:0

85e minuut.
Urgela is nu in balbezit. Urgela geeft een hoge lob. Yozgatlı heeft problemen om de bal te vangen. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap. Ziemiański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trnava12 - gisbernau 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trnava12 58%, gisbernau 42%.
Trnava12 - gisbernau 4:0