Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santrio Láza Elementárni Kostlivci
Fetak Riško Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 21.1
excellent Schieten average
very good Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Hamborský geeft een lange en hoge pass. Havrilák kopt de bal weg. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér schiet op doel. Hajmal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - Elementárni Kostlivci 1:0

8e minuut.
Daar is Halula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahatňanský rent richting de bal. Zahatňanský passt de bal met de wreef. Fejér is nu in balbezit. Fejér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - Elementárni Kostlivci 2:0

9e minuut.
Hložek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Havrilák bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibulko rent richting de bal. Havrilák verovert de bal door een tackle van achteren. Havrilák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hajmal trapt de bal weg van het doel. Havrilák kopt de bal weg. Fejér is nu in balbezit. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Havrilák verovert de bal door een tackle van achteren. Havrilák passt de bal zonder na te denken. Daar is Fejér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejér haalt uit met een fantastische trap. Hajmal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - Elementárni Kostlivci 3:0

20e minuut.
Hložek speelt de bal door. Havrilák rent richting de bal. Havrilák passt de bal zonder na te denken. Daar is Fejér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejér draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hajmal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Zahatňanský onderschept slim de pass. Zahatňanský passt de bal met de wreef. Cibulko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér haalt uit met een fantastische trap. Hajmal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Cibulko is nu in balbezit. Hložek onderschept slim de pass. Hložek passt de bal met de wreef. Daar is Fejér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejér schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Cibulko onderschept slim de pass. Zahatňanský met een sublieme pass. Hložek probeert naar een medespeler te passen. Havrilák rent richting de bal. Havrilák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Halula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hložek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hložek passt de bal in één keer door. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - Elementárni Kostlivci 4:0

42e minuut.
Hložek met de inworp. Daar is Havrilák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havrilák draait met de bal, schiet en ... Fejér rent richting de bal. Fejér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Havrilák passt de bal met de wreef. Hložek is nu in balbezit. Hložek geeft een hoge lob. Fejér is nu in balbezit. Fejér haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - Elementárni Kostlivci 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 32%, Elementárni Kostlivci 68%.
Santrio Láza - Elementárni Kostlivci 5:0

54e minuut.
Yazıcıoğlu rent richting de bal. Yazıcıoğlu met een sublieme pass. Havrilák speelt de bal door. Daar is Fejér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - Elementárni Kostlivci 6:0

64e minuut.
Cibulko verovert de bal door een tackle van achteren. Cibulko probeert naar een medespeler te passen. Hložek probeert naar een medespeler te passen. Fejér is nu in balbezit. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - Elementárni Kostlivci 7:0

67e minuut.
Hložek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hložek geeft de bal voor. Wadzita speelt de bal door. Fejér heeft problemen om de bal te vangen. Fejér schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Havrilák rent richting de bal. Havrilák passt de bal in één keer door. Fejér rent richting de bal. Fejér haalt uit met een fantastische trap. Wadzita probeert de bal aan de voet te houden. Hajmal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - Elementárni Kostlivci 8:0

76e minuut.
Hložek kopt de bal weg. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel. Keleban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajmal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hajmal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fejér is nu in balbezit. Fejér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - Elementárni Kostlivci 9:0

76e minuut.
Regan met een sublieme pass. Klungelig pakt Halula de bal. Fejér rent richting de bal. Fejér geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fejér rent richting de bal. Tusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Keleban onderschept slim de pass. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - Elementárni Kostlivci 10:0

80e minuut.
Kanderka is nu in balbezit. Tusk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kanderka. Kanderka krijgt een gele kaart. Tusk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zahatňanský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Fejér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kanderka geeft een lange en hoge pass. Hamborský kopt de bal weg. Zahatňanský probeert naar een medespeler te passen. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér draait met de bal, schiet en ... Hajmal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 21%, Elementárni Kostlivci 79%.
Santrio Láza - Elementárni Kostlivci 10:0