Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
London Owls 2.FC RYBARI
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Jevčák geeft een hoge lob. Bettis kopt de bal weg. Briška probeert naar een medespeler te passen. Žoločik is nu in balbezit. Žoločik haalt uit met een fantastische trap. Hodánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Briška onderschept slim de pass. Briška geeft een hoge lob. Pečeň heeft problemen om de bal te vangen. Gigac rent richting de bal. Gigac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Holka kopt de bal weg. Jevčák rent richting de bal. Jevčák speelt de bal door. Haberen is nu in balbezit. Haberen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rabich rent richting de bal. Rabich geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Briška de bal onder controle te krijgen. Žoločik bereikt de bal nog maar net als eerste. Žoločik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London Owls 61%, 2.FC RYBARI 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
London Owls - 2.FC RYBARI 0:0

50e minuut.
Daar is Holka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holka geeft de bal voor. Rabich met een sublieme pass. Klungelig pakt Jevčák de bal. Jevčák haalt uit met een fantastische trap. Hodánek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Stanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Holka verovert de bal door een tackle van achteren. Holka probeert naar een medespeler te passen. Jevčák rent richting de bal. Jevčák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Holka passt de bal met de wreef. Jevčák heeft problemen om de bal te vangen. Briška legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jevčák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jevčák kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hodánek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Holka verovert de bal door een tackle van achteren. Holka met een sublieme pass. Bettis is nu in balbezit. Haberen verovert de bal door een tackle van achteren. Haberen schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Haberen is nu in balbezit. Bettis is nu in balbezit. Haberen onderschept slim de pass. Haberen haalt uit met een fantastische trap. Havlíček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hodánek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: London Owls 68%, 2.FC RYBARI 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
London Owls - 2.FC RYBARI 0:0