Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maturita Sprostí Kostlivci
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Kubinec passt de bal met de wreef. Pohár rent richting de bal. Pohár passt de bal zonder na te denken. Golian heeft problemen om de bal te vangen. Pitrík geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Golian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selepek rent richting de bal. Met opzet legt Kubinec zijn tegenspeler op de grond. Kubinec krijgt een gele kaart. Selepek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Selepek kan niet meer verder spelen. Gabon komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Takacs onderschept slim de pass. Takacs speelt de bal door. Pitrík is nu in balbezit. Vrana is nu in balbezit. Vrana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pitrík rent richting de bal. Golian rent richting de bal. Pitrík begaat een overtreding. Pitrík krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gabon geeft een hoge lob. Takacs probeert de bal aan de voet te houden. Parcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parcel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Béreš onderschept slim de pass. Grenčík rent richting de bal. Grenčík probeert naar een medespeler te passen. Parcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parcel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fančuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fančuk geeft een lange en hoge pass. Kvak is nu in balbezit. Parcel onderschept slim de pass. Parcel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - Sprostí Kostlivci 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maturita 49%, Sprostí Kostlivci 51%.
Maturita - Sprostí Kostlivci 1:0

47e minuut.
Fančuk is nu in balbezit. Golian is nu in balbezit. Fančuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golian raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Golian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bačkov is nu in balbezit. Bačkov haalt uit met een fantastische trap. Rebecký probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parcel is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Fančuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Golian bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fančuk. Golian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Béreš komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hubler met de inworp. Pitrík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrík geeft de bal voor. Fančuk is nu in balbezit. Fančuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maturita 42%, Sprostí Kostlivci 58%.
Maturita - Sprostí Kostlivci 1:0