Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Varín MišKar Partia
532 Tactiek ža
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Gedik rent richting de bal. Gedik geeft een lange en hoge pass. Rep kopt de bal weg. Zantedeschi is nu in balbezit. Zantedeschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Varín - MišKar Partia 0:1

8e minuut.
Rochan geeft een lange en hoge pass. Záhor kopt de bal weg. Türkkorkmaz rent richting de bal. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep draait met de bal, schiet en ... Aufschlaeger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Herček kopt de bal weg. Polonec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec geeft een hoge lob. Rep is nu in balbezit. Rep schiet op doel. Aufschlaeger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rep rent richting de bal. Rep haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Leme onderschept slim de pass. Leme geeft de bal voor. Inworp. Polonec met de inworp. Türkkorkmaz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Türkkorkmaz met een sublieme pass. Zantedeschi rent richting de bal. Zantedeschi passt de bal zonder na te denken. Rep rent richting de bal. Rep draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Záhor speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamutov met de inworp. Rochan rent richting de bal. Rochan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Türkkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herček is nu in balbezit. Mamutov maakt een afschuwelijke overtreding. Mamutov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varín 56%, MišKar Partia 44%.
FC Varín - MišKar Partia 0:1

48e minuut.
Polonec passt de bal zonder na te denken. Zantedeschi is nu in balbezit. Zantedeschi met een sublieme pass. Rep rent richting de bal. Rep draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Herček bereikt de bal nog maar net als eerste. Herček passt de bal zonder na te denken. Mihai met een sublieme pass. Daar is van Weert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert geeft een hoge lob. Diabol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Rochan geeft de bal voor. Türkkorkmaz probeert de bal met de borst te controleren. Türkkorkmaz speelt de bal door. Polonec geeft de bal voor. Zantedeschi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zantedeschi verovert de bal door een tackle van achteren. Zantedeschi speelt de bal door. Polonec is nu in balbezit. Türkkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkkorkmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zantedeschi geeft een hoge lob. Polonec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Türkkorkmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkkorkmaz geeft een hoge lob. Aufschlaeger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Varín 62%, MišKar Partia 38%.
FC Varín - MišKar Partia 0:1