Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 22:05
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.04
  • Stadion: 420 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2909
420 Ninjago FC
Normal Tactiek Sensei
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 38.7
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Mikola rent richting de bal. Mikola passt de bal met de wreef. Antoñana rent richting de bal. Antoñana draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kochík de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Gigac geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indrebø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Varián geeft een lange en hoge pass. Adzima is nu in balbezit. Varián tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varián krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Styczyński geeft de bal voor. Llop is nu in balbezit. Llop probeert naar een medespeler te passen. Antoñana is nu in balbezit. Antoñana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
420 - Ninjago FC 0:1

11e minuut.
Rossignoli rent richting de bal. Rossignoli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gigac de bal. Llop onderschept slim de pass. Llop haalt uit met een fantastische trap. Abruta bokst de bal weg.

19e minuut.
Llop raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jarabko komt het veld opgelopen. Styczyński met een snelle inworp. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarabko is nu in balbezit. Jarabko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Adzima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Styczyński is nu in balbezit. Styczyński passt de bal met de wreef. Jarabko rent richting de bal. Jarabko draait met de bal, schiet en ... Abruta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Antoñana is nu in balbezit. Antoñana passt de bal met de wreef. Jarabko is nu in balbezit. Jarabko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Indrebø geeft een hoge lob. Styczyński heeft problemen om de bal te vangen. Jarabko is nu in balbezit. Jarabko haalt uit met een fantastische trap. Kochík probeert de bal aan de voet te houden. Abruta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Hricík bereikt de bal nog maar net als eerste. Varián verovert de bal door een tackle van achteren. Varián speelt de bal door. Podskalecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Podskalecký geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Indrebø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mikola de bal. Mikola passt de bal met de wreef. Ulsaß is nu in balbezit. Mikola geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 420 69%, Ninjago FC 31%.
420 - Ninjago FC 0:1

49e minuut.
Králik heeft problemen om de bal te vangen. Brekek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola verovert de bal door een tackle van achteren. Mikola haalt uit met een fantastische trap. Abruta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
420 - Ninjago FC 0:2

54e minuut.
Rossignoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Havach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
420 - Ninjago FC 0:3

56e minuut.
Styczyński passt de bal in één keer door. Mikola rent richting de bal. Mikola met een sublieme pass. Jarabko is nu in balbezit. Jarabko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
420 - Ninjago FC 0:4

62e minuut.
Podskalecký controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Oman neemt vlug de vrije trap. Indrebø kopt de bal weg. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ulsaß heeft problemen om de bal te vangen. Ulsaß geeft een lange en hoge pass. Antoñana rent richting de bal. Antoñana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
420 - Ninjago FC 0:5

69e minuut.
Betík haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Strojný trapt de bal weg. Mikola rent richting de bal. Mikola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Adzima geeft een hoge lob. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola met een sublieme pass. Antoñana rent richting de bal. Antoñana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Styczyński passt de bal met de wreef. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola passt de bal in één keer door. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Indrebø neemt de hoekschop. Daar is Styczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ulsaß geeft een lange en hoge pass. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana passt de bal zonder na te denken. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
420 - Ninjago FC 0:6

83e minuut.
Antoñana controleert de bal met de borst. Havach rent richting de bal. Jarabko onderschept slim de pass. Jarabko schiet op doel. Abruta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
420 - Ninjago FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 420 63%, Ninjago FC 37%.
420 - Ninjago FC 0:7