Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Splašené Ovečky 420
sheep Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
12% Spel op eigen helft 88%
60 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 21.4
excellent Schieten poor
excellent Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


1e minuut.
Rabich rent richting de bal. Rabich met een sublieme pass. Luca is nu in balbezit. Štoklasa verovert de bal door een tackle van achteren. Štoklasa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 1:0

3e minuut.
De Bruyne speelt de bal door. Klungelig pakt Štoklasa de bal. Štoklasa passt de bal met de wreef. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba schiet op doel. Abruta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kochík heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Skonč bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyne onderschept slim de pass. De Bruyne speelt de bal door. Daar is Štoklasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Chyba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 2:0

14e minuut.
Fišnár geeft de bal voor. Piñas is nu in balbezit. Piñas met een sublieme pass. Štoklasa heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kochík heeft problemen om de bal te vangen. Kochík passt de bal in één keer door. Daar is Havach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyba rent richting de bal. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 3:0

16e minuut.
Luca rent richting de bal. Luca met een sublieme pass. Havach rent richting de bal. Chyba verovert de bal door een tackle van achteren. Chyba schiet op doel. Abruta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Piñas geeft een hoge lob. Chyba rent richting de bal. Chyba met een sublieme pass. Štoklasa heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Brekek is nu in balbezit. De Bruyne onderschept slim de pass. De Bruyne geeft de bal voor. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Abruta trapt de bal weg van het doel. Štoklasa kopt de bal weg. Chyba is nu in balbezit. Chyba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chyba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Volpe komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Kinder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maso rent richting de bal. Maso geeft een hoge lob. Daar is Volpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štoklasa heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 4:0

22e minuut.
Brekek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brekek passt de bal in één keer door. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Kochík probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochík speelt de bal door. Klungelig pakt Štoklasa de bal. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Abruta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 5:0

25e minuut.
De Bruyne verovert de bal door een tackle van achteren. De Bruyne speelt de bal door. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Abruta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 6:0

26e minuut.
Luca heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa verovert de bal door een tackle van achteren. Štoklasa met een sublieme pass. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Maso probeert naar een medespeler te passen. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe geeft een lange en hoge pass. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 7:0

29e minuut.
De Bruyne passt de bal in één keer door. Kosztolányi speelt de bal door. De Bruyne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel. Abruta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
De Bruyne is nu in balbezit. De Bruyne geeft een hoge lob. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa schiet op doel. Abruta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 8:0

32e minuut.
Maso passt de bal in één keer door. Kosztolányi met een sublieme pass. Klungelig pakt Štoklasa de bal. Štoklasa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kochík de bal onder controle te krijgen. Paal!

33e minuut.
Kochík probeert de bal aan de voet te houden. Holčík rent richting de bal. Maso onderschept slim de pass. Maso geeft de bal voor. Volpe krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Maso is nu in balbezit. Maso passt de bal zonder na te denken. Daar is Štoklasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Abruta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 9:0

37e minuut.
Fišnár geeft een hoge lob. Volpe controleert de bal met de borst. Maso probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Abruta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Havach bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa verovert de bal door een tackle van achteren. Štoklasa speelt de bal door. Volpe is nu in balbezit. Volpe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kochík kopt de bal weg. Maso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maso probeert naar een medespeler te passen. Volpe heeft problemen om de bal te vangen. Volpe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De Bruyne is nu in balbezit. De Bruyne speelt de bal door. Volpe rent richting de bal. Volpe schiet op doel. Havach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 9%, 420 91%.
Splašené Ovečky - 420 10:0

47e minuut.
Abruta trapt de bal weg. Kosztolányi kopt de bal weg. Klungelig pakt Havach de bal. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Maso rent richting de bal. Maso speelt de bal door. Volpe rent richting de bal. Volpe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 11:0

54e minuut.
Havach geeft een lange en hoge pass. Rabich probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brekek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa schiet op doel. Abruta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Maso rent richting de bal. Rabich rent richting de bal. Maso geeft de bal voor. Piñas probeert de bal met de borst te controleren. Piñas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Abruta trapt de bal weg van het doel. Holčík kopt de bal weg. Havach bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe onderschept slim de pass. Volpe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abruta trapt de bal weg van het doel. Maso probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kosztolányi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyne geeft een lange en hoge pass. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Piñas passt de bal zonder na te denken. Luca is nu in balbezit. Luca passt de bal zonder na te denken. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 12:0

67e minuut.
Kosztolányi passt de bal zonder na te denken. Daar is Piñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñas geeft de bal voor. Štoklasa controleert de bal met de borst. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 13:0

71e minuut.
Havach geeft de bal voor. De Bruyne is nu in balbezit. De Bruyne passt de bal in één keer door. Štoklasa heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 14:0

73e minuut.
Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maso rent richting de bal. Maso passt de bal met de wreef. Daar is Štoklasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoklasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Maso met een sublieme pass. Piñas rent richting de bal. Piñas passt de bal met de wreef. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Abruta bokst de bal weg.

77e minuut.
Volpe is nu in balbezit. Havach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Volpe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Volpe legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 15:0

78e minuut.
Havach geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piñas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Štoklasa krijgt zijn hoofd ertegen. Abruta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Štoklasa de bal. Brekek is nu in balbezit. Štoklasa onderschept slim de pass. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Abruta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 16:0

82e minuut.
Kosztolányi met een sublieme pass. Piñas is nu in balbezit. Piñas speelt de bal door. Daar is Štoklasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Abruta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel. Abruta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 17:0

84e minuut.
Maso geeft de bal voor. Volpe kopt de bal weg. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Abruta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 18:0

86e minuut.
Štoklasa met een sublieme pass. Piñas probeert de bal met de borst te controleren. Piñas geeft een lange en hoge pass. Štoklasa heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa schiet op doel. Abruta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Brekek probeert de bal met de borst te controleren. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa speelt de bal door. Volpe rent richting de bal. Volpe draait met de bal, schiet en ... Abruta bokst de bal weg.

88e minuut.
Kinder onderschept slim de pass. Maso probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Abruta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - 420 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 15%, 420 85%.
Splašené Ovečky - 420 19:0