Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ninjago FC phkh
Sensei Tactiek 352
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 16.7
good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Indrebø met een sublieme pass. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola rent richting de bal. Antoñana is nu in balbezit. Antoñana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Benatín kopt de bal weg. Antoñana is nu in balbezit. Antoñana passt de bal met de wreef. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - phkh 1:0

9e minuut.
Daar is Styczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikola speelt de bal door. Indrebø is nu in balbezit. Antoñana is nu in balbezit. Antoñana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Indrebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø geeft een hoge lob. Hrmo kopt de bal weg. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - phkh 2:0

17e minuut.
Landauro geeft een lange en hoge pass. Indrebø kopt de bal weg. Mikola probeert de bal aan de voet te houden. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mikola passt de bal met de wreef. Benatín is nu in balbezit. Hrmo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benatín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rossignoli wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mikola verovert de bal door een tackle van achteren. Mikola passt de bal in één keer door. Benatín rent richting de bal. Styczyński rent richting de bal. Styczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - phkh 3:0

38e minuut.
Korpák geeft een lange en hoge pass. Inworp. Styczyński met de inworp. Mikola is nu in balbezit. Mikola geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Antoñana rent richting de bal. Mikola is nu in balbezit. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - phkh 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninjago FC 40%, phkh 60%.
Ninjago FC - phkh 4:0

48e minuut.
Styczyński geeft de bal voor. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatín passt de bal met de wreef. Antoñana heeft problemen om de bal te vangen. Antoñana draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Rebro trapt de bal weg van het doel. Daar is Baluha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indrebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Indrebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrebø passt de bal in één keer door. Daar is Antoñana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoñana draait met de bal, schiet en ... Rebro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - phkh 5:0

56e minuut.
Antoñana heeft problemen om de bal te vangen. Antoñana passt de bal in één keer door. Mikola probeert naar een medespeler te passen. Benatín bereikt de bal nog maar net als eerste. Benatín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mikola probeert de bal met de borst te controleren. Mikola geeft een lange en hoge pass. Antoñana is nu in balbezit. Antoñana schiet op doel. Rebro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Mikola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikola met een sublieme pass. Antoñana rent richting de bal. Antoñana haalt uit met een fantastische trap. Rebro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - phkh 6:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rebro met een harde bal richting middenveld. Indrebø kopt de bal weg. Daar is Antoñana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoñana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Baluha is nu in balbezit. Jarabko onderschept slim de pass. Jarabko speelt de bal door. Daar is Antoñana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoñana draait met de bal, schiet en ... Rebro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - phkh 7:0

75e minuut.
Antoñana onderschept slim de pass. Baluha is nu in balbezit. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikola schiet op doel. Rebro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - phkh 8:0

76e minuut.
Klungelig pakt Benatín de bal. Mikola rent richting de bal. Mikola passt de bal in één keer door. Antoñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - phkh 9:0

78e minuut.
Inworp. Indrebø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baluha rent richting de bal. Antoñana onderschept slim de pass. Antoñana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Indrebø rent richting de bal. Indrebø met een sublieme pass. Antoñana rent richting de bal. Antoñana haalt uit met een fantastische trap. Rebro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - phkh 10:0

85e minuut.
Barbés geeft een lange en hoge pass. Inworp. Indrebø met de inworp. Klungelig pakt Mikola de bal. Mikola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Schreiber probeert naar een medespeler te passen. Indrebø is nu in balbezit. Indrebø passt de bal in één keer door. Antoñana rent richting de bal. Antoñana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rossignoli speelt de bal door. Benatín heeft problemen om de bal te vangen. Styczyński rent richting de bal. Styczyński haalt uit met een fantastische trap. Rebro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninjago FC - phkh 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninjago FC 27%, phkh 73%.
Ninjago FC - phkh 11:0