Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OŠK Horné Otrokovce THC Cadca
Normal Tactiek 343
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 36.5
average Schieten solid
poor Passen weak
average Verdedigen weak


7e minuut.
Sral rent richting de bal. Hydo verovert de bal door een tackle van achteren. Hydo geeft een hoge lob. Kšír is nu in balbezit. Kšír schiet op doel. Paal! Cabuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eggermont rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eggermont is nu in balbezit. Eggermont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - THC Cadca 0:1

9e minuut.
Klinger is nu in balbezit. Eggermont is nu in balbezit. Kohatra rent richting de bal. Kšír onderschept slim de pass. Kšír haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - THC Cadca 0:2

14e minuut.
Gruchala probeert naar een medespeler te passen. Girgaš is nu in balbezit. Sral bereikt de bal nog maar net als eerste. Girgaš is nu in balbezit. Girgaš schiet op doel. Techera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kianička geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brantal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antona rent richting de bal. Antona geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - THC Cadca 0:3

43e minuut.
Brantal rent richting de bal. Brantal geeft een lange en hoge pass. Eggermont bereikt de bal nog maar net als eerste. Kšír is nu in balbezit. Kšír haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OŠK Horné Otrokovce 62%, THC Cadca 38%.
OŠK Horné Otrokovce - THC Cadca 0:3

52e minuut.
Antona is nu in balbezit. Eggermont rent richting de bal. Antona rent richting de bal. Eggermont bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggermont haalt uit met een fantastische trap. Cabuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Rynich rent richting de bal. Rynich geeft een lange en hoge pass. Krchmarský geeft een lange en hoge pass. Eggermont rent richting de bal. Eggermont haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Hanušovský heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krchmarský met een snelle inworp. Antona is nu in balbezit. Antona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - THC Cadca 0:4

58e minuut.
Kohatra rent richting de bal. Eggermont verovert de bal door een tackle van achteren. Kšír bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggermont is nu in balbezit. Eggermont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - THC Cadca 0:5

68e minuut.
Rynich kopt de bal weg. Folytin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruchala begaat een overtreding. Folytin raakt geblesseerd tijdens het duel. Rynich wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eggermont heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cabuda met een harde bal richting middenveld. Hanušovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Klinger de bal. Eggermont bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggermont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Eggermont is nu in balbezit. Kohatra onderschept slim de pass. Kohatra probeert naar een medespeler te passen. Kšír rent richting de bal. Kšír draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kianička de bal. Cabuda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kšír rent richting de bal. Kšír schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - THC Cadca 0:6

83e minuut.
Techera geeft de bal voor. Inworp. Potráš met een snelle inworp. Sral bereikt de bal nog maar net als eerste. Sral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Folytin geeft een hoge lob. Kšír rent richting de bal. Kšír draait met de bal, schiet en ... Cabuda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - THC Cadca 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OŠK Horné Otrokovce 65%, THC Cadca 35%.
OŠK Horné Otrokovce - THC Cadca 0:7