Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biebers team FC Flash Nitra
go go Tactiek narrow
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 47
very good Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Dascălu met een sublieme pass. Violanti is nu in balbezit. Osadník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osadník krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Daar is Holeščák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerechanín is nu in balbezit. Kerechanín passt de bal in één keer door. Cvetkov is nu in balbezit. Cvetkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Osadník bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre onderschept slim de pass. Silvestre passt de bal zonder na te denken. Daar is Oană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oană geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Osadník bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestre probeert naar een medespeler te passen. Violanti rent richting de bal. Violanti passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gulyák onderschept slim de pass. Gulyák geeft de bal voor. Lobue rent richting de bal. Cvetkov onderschept slim de pass. Cvetkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Osadník heeft problemen om de bal te vangen. Silvestre verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestre met een sublieme pass. Violanti is nu in balbezit. Violanti haalt uit met een fantastische trap. Toma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Cerezo is nu in balbezit. Cerezo schiet op doel. Toma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Wild geeft een hoge lob. Silvestre kopt de bal weg. Cerezo heeft problemen om de bal te vangen. Violanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Violanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - FC Flash Nitra 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 34%, FC Flash Nitra 66%.
FC Biebers team - FC Flash Nitra 1:0

59e minuut.
Alexík passt de bal met de wreef. Ridzoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană met een sublieme pass. Violanti is nu in balbezit. Violanti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mauser met een sublieme pass. Kaçar heeft problemen om de bal te vangen. Kaçar probeert naar een medespeler te passen. Mauser heeft problemen om de bal te vangen. Mauser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Oană is nu in balbezit. Oană passt de bal met de wreef. Machináč met een sublieme pass. Kaçar rent richting de bal. Kaçar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Silvestre passt de bal in één keer door. Cerezo heeft problemen om de bal te vangen. Violanti is nu in balbezit. Violanti geeft een lange en hoge pass. Mauser maakt een snoekduik en kopt de bal. Toma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Ridzoň de bal onder controle te krijgen. Bezdolniy geeft een hoge lob. Violanti rent richting de bal. Violanti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biebers team - FC Flash Nitra 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biebers team 32%, FC Flash Nitra 68%.
FC Biebers team - FC Flash Nitra 2:0