Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pruhovaní Gumkáči Camel Nováky
Normal Tactiek moja
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 24.3
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kaščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaščák passt de bal zonder na te denken. Pacák probeert naar een medespeler te passen. Krajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pacák passt de bal in één keer door. Dúbravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dúbravec met een sublieme pass. Krajnák is nu in balbezit. Krajnák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pruhovaní Gumkáči - Camel Nováky 0:1

8e minuut.
Dúbravec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jesenský komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Šípoš passt de bal in één keer door. Krajnák is nu in balbezit. Jonták is nu in balbezit. Krajnák verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnák schiet op doel. Javorčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Adzima met een sublieme pass. Gronka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronka passt de bal zonder na te denken. Krajnák rent richting de bal. Krajnák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pruhovaní Gumkáči - Camel Nováky 0:2

43e minuut.
Gronka is nu in balbezit. Pacák onderschept slim de pass. Pacák geeft de bal voor. Klungelig pakt Krajnák de bal. Krajnák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pruhovaní Gumkáči 58%, Camel Nováky 42%.
Pruhovaní Gumkáči - Camel Nováky 0:2

50e minuut.
Tlstovič rent richting de bal. Pacák onderschept slim de pass. Pacák met een sublieme pass. Krajnák is nu in balbezit. Krajnák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Javorčík met een harde bal richting middenveld. Pacák kopt de bal weg. Tlstovič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krajnák is nu in balbezit. Krajnák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pruhovaní Gumkáči - Camel Nováky 0:3

56e minuut.
Geduško geeft de bal voor. Adzima bereikt de bal nog maar net als eerste. Balík begaat een overtreding. Adzima raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Jesenský onderschept slim de pass. Jesenský speelt de bal door. Šípoš geeft de bal voor. Krajnák probeert de bal met de borst te controleren. Krajnák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pruhovaní Gumkáči 64%, Camel Nováky 36%.
Pruhovaní Gumkáči - Camel Nováky 0:3