Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Humenné ŠK Bratislava
442 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 18.6
good Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Milea draait met de bal, schiet en ... Faroš probeert de bal aan de voet te houden. Dobrescu is nu in balbezit. Furto verovert de bal door een tackle van achteren. Zahurský geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giallonardo heeft problemen om de bal te vangen. Giallonardo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Peridis speelt de bal door. Giallonardo rent richting de bal. Jado bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallonardo onderschept slim de pass. Giallonardo draait met de bal, schiet en ... Dandar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Preloch speelt de bal door. Furto is nu in balbezit. Furto passt de bal in één keer door. Balta bereikt de bal nog maar net als eerste. Balta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hanšárik met een harde bal richting middenveld. Parrott kopt de bal weg. Giallonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallonardo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Furto rent richting de bal. Tulek onderschept slim de pass. Tulek geeft een hoge lob. Milea bereikt de bal nog maar net als eerste. Milea geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giallonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallonardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - ŠK Bratislava 1:0

25e minuut.
Giallonardo is nu in balbezit. Jado met een sublieme pass. Giallonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap. Dandar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Jado met een harde bal richting middenveld. Peridis kopt de bal weg. Giallonardo is nu in balbezit. Giallonardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zahurský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Giallonardo de bal. Giallonardo passt de bal in één keer door. Milea rent richting de bal. Milea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - ŠK Bratislava 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 44%, ŠK Bratislava 56%.
FK Humenné - ŠK Bratislava 2:0

46e minuut.
Milea passt de bal met de wreef. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson geeft de bal voor. Giallonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallonardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Halko rent richting de bal. Milea onderschept slim de pass. Milea speelt de bal door. Giallonardo rent richting de bal. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Milea de bal. Giallonardo is nu in balbezit. Met opzet legt Halko zijn tegenspeler op de grond. Halko krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Tulek geeft een hoge lob. Halko bereikt de bal nog maar net als eerste. Halko geeft de bal voor. Parrott rent richting de bal. Parrott geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kanec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parrott met een snelle inworp. Giallonardo rent richting de bal. Giallonardo haalt uit met een fantastische trap. Dandar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Giallonardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kochmár komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 43%, ŠK Bratislava 57%.
FK Humenné - ŠK Bratislava 2:0