Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Nitra FK Humenné
g8 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 29.9
very good Schieten average
adequate Passen weak
good Verdedigen average


9e minuut.
Záviš geeft een hoge lob. Milea heeft problemen om de bal te vangen. Milea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barveník de bal onder controle te krijgen. Zalluhoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Nitra - FK Humenné 0:1

11e minuut.
Hamberger geeft een lange en hoge pass. Bolodcký is nu in balbezit. Bolodcký passt de bal in één keer door. Ruggiero is nu in balbezit. Ruggiero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ruggiero kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobrescu de bal. Choluj is nu in balbezit. Bolodcký bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolodcký draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Tuhovčák de bal. Tuhovčák geeft een lange en hoge pass. Męczywór is nu in balbezit. Králik verovert de bal door een tackle van achteren. Králik haalt uit met een fantastische trap. Halvoník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tulek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruggiero rent richting de bal. Ruggiero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Real Nitra - FK Humenné 1:1

17e minuut.
Králik verovert de bal door een tackle van achteren. Tulek rent richting de bal. Králik onderschept slim de pass. Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggiero schiet op doel. Halvoník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Králik rent richting de bal. Králik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Nitra - FK Humenné 2:1

18e minuut.
Giallonardo passt de bal met de wreef. Parrott rent richting de bal. Inworp. Králik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanuska geeft een hoge lob. Halvoník bokst de bal weg. Ruggiero is nu in balbezit. Ruggiero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Nitra - FK Humenné 3:1

36e minuut.
Choluj bereikt de bal nog maar net als eerste. Choluj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ruggiero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Králik rent richting de bal. Králik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Nitra - FK Humenné 4:1

38e minuut.
Daar is Męczywór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peridis probeert naar een medespeler te passen. Bolodcký rent richting de bal. Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggiero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Milea is nu in balbezit. Milea passt de bal zonder na te denken. Peridis rent richting de bal. Hanuska verovert de bal door een tackle van achteren. Hanuska geeft een lange en hoge pass. Paal! Halvoník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Bolodcký met de inworp. Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggiero geeft een lange en hoge pass. Halvoník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Nitra 25%, FK Humenné 75%.
FC Real Nitra - FK Humenné 4:1

49e minuut.
Hanuska verovert de bal door een tackle van achteren. Hanuska geeft een lange en hoge pass. Králik kopt de bal weg. Ruggiero is nu in balbezit. Ruggiero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Nitra - FK Humenné 5:1

52e minuut.
Milea rent richting de bal. Choluj verovert de bal door een tackle van achteren. Choluj probeert naar een medespeler te passen. Ruggiero is nu in balbezit. Ruggiero draait met de bal, schiet en ... Halvoník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tuhovčák rent richting de bal. Tuhovčák geeft een lange en hoge pass. Bolodcký is nu in balbezit. Ruggiero is nu in balbezit. Ruggiero schiet op doel. Halvoník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Nitra 44%, FK Humenné 56%.
FC Real Nitra - FK Humenné 5:1