Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strašní Siláci FC-KVP
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 47.8
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


7e minuut.
Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa geeft een hoge lob. Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici schiet op doel. Plej probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zajíček heeft problemen om de bal te vangen. Chalupa is nu in balbezit. Chalupa haalt uit met een fantastische trap. Granec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Zajíček de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC-KVP 0:1

13e minuut.
Larrosa met de inworp. Latovlevici rent richting de bal. Latovlevici passt de bal zonder na te denken. Chalupa is nu in balbezit. Chalupa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Larrosa is nu in balbezit. Larrosa passt de bal zonder na te denken. Latovlevici heeft problemen om de bal te vangen. Haraburda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Larrosa passt de bal zonder na te denken. Chalupa is nu in balbezit. Chalupa met een sublieme pass. Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC-KVP 0:2

26e minuut.
Larrosa passt de bal met de wreef. Daar is Chalupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici schiet op doel. Granec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC-KVP 0:3

31e minuut.
Kalinc rent richting de bal. Barcikowski onderschept slim de pass. Barcikowski geeft een hoge lob. Latovlevici heeft problemen om de bal te vangen. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Barcikowski geeft een lange en hoge pass. Latovlevici kopt de bal weg. Klungelig pakt Zajíček de bal. Haraburda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Granec trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Vajfert de bal. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajfert verovert de bal door een tackle van achteren. Vajfert haalt uit met een fantastische trap. Granec bokst de bal weg.

35e minuut.
Huckov geeft een lange en hoge pass. Vajfert is nu in balbezit. Vajfert passt de bal in één keer door. Stříbrný rent richting de bal. Stříbrný geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Latovlevici rent richting de bal. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC-KVP 0:4

38e minuut.
İğdeci met een snelle inworp. Klungelig pakt Larrosa de bal. Larrosa geeft de bal voor. Chalupa rent richting de bal. Chalupa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vajfert passt de bal zonder na te denken. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici passt de bal in één keer door. Chalupa rent richting de bal. Chalupa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC-KVP 0:5

40e minuut.
Chalupa geeft een hoge lob. Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici passt de bal in één keer door. Haraburda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC-KVP 0:6

42e minuut.
Latovlevici krijgt zijn hoofd ertegen. Plej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Larrosa rent richting de bal. Larrosa geeft een lange en hoge pass. Latovlevici krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici draait met de bal, schiet en ... Granec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC-KVP 0:7

45e minuut.
Chalupa is nu in balbezit. Chalupa geeft een hoge lob. Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strašní Siláci 88%, FC-KVP 12%.
Strašní Siláci - FC-KVP 0:7

46e minuut.
Hajtovík komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Stříbrný passt de bal met de wreef. Daar is Haraburda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haraburda probeert naar een medespeler te passen. Latovlevici rent richting de bal. Latovlevici schiet op doel. Granec bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Dávid geeft een lange en hoge pass. Barcikowski is nu in balbezit. Latovlevici speelt de bal door. Hajtovík rent richting de bal. Hajtovík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC-KVP 0:8

50e minuut.
Stříbrný probeert naar een medespeler te passen. Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík passt de bal zonder na te denken. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Latovlevici met een sublieme pass. Haraburda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda probeert naar een medespeler te passen. Hajtovík is nu in balbezit. Hajtovík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC-KVP 0:9

54e minuut.
Stříbrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Stříbrný geeft een hoge lob. Latovlevici kopt de bal weg. Hajtovík rent richting de bal. Hajtovík draait met de bal, schiet en ... Granec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Haraburda passt de bal met de wreef. Latovlevici rent richting de bal. Latovlevici passt de bal zonder na te denken. Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC-KVP 0:10

62e minuut.
Dolák met een sublieme pass. Daar is Larrosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larrosa probeert naar een medespeler te passen. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Latovlevici rent richting de bal. Haraburda rent richting de bal. Hajtovík rent richting de bal. Hajtovík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC-KVP 0:11

69e minuut.
Latovlevici verovert de bal door een tackle van achteren. Haraburda is nu in balbezit. Haraburda passt de bal in één keer door. Hajtovík rent richting de bal. Hajtovík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Haraburda probeert naar een medespeler te passen. Hajtovík rent richting de bal. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC-KVP 0:12

76e minuut.
Vajfert is nu in balbezit. Vajfert passt de bal in één keer door. Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Plej rent richting de bal. Plej geeft een hoge lob. Colţan speelt de bal door. Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Larrosa is nu in balbezit. Larrosa probeert naar een medespeler te passen. Stříbrný met een sublieme pass. Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík schiet op doel. Paal! Stříbrný is nu in balbezit. Stříbrný geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrosa speelt de bal door. Latovlevici rent richting de bal. Latovlevici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Huckov passt de bal met de wreef. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski geeft een hoge lob. Hajtovík rent richting de bal. Hajtovík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Barcikowski kopt de bal weg. Latovlevici kan de bal niet met de borst controleren. Hajtovík rent richting de bal. Hajtovík schiet op doel. Granec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC-KVP 0:13

89e minuut.
Hajtovík met een sublieme pass. Haraburda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda passt de bal met de wreef. Latovlevici heeft problemen om de bal te vangen. Latovlevici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strašní Siláci - FC-KVP 0:14

90e minuut.
Plej geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Larrosa neemt de hoekschop. Haraburda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strašní Siláci 88%, FC-KVP 12%.
Strašní Siláci - FC-KVP 0:14