Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stingers Slepačí vývar
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 24.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Hlavek rent richting de bal. Adamjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamjak passt de bal met de wreef. Zahurský heeft problemen om de bal te vangen. Zahurský draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stingers - Slepačí vývar 0:1

13e minuut.
Kiselica rent richting de bal. Kiselica passt de bal met de wreef. Zahurský is nu in balbezit. Zahurský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stingers - Slepačí vývar 0:2

18e minuut.
Kiselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský rent richting de bal. Zahurský passt de bal met de wreef. Gabarik rent richting de bal. Gabarik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hach met een sublieme pass. Vetrík rent richting de bal. Kiselica is nu in balbezit. Vetrík verovert de bal door een tackle van achteren. Vetrík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teichman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stingers 58%, Slepačí vývar 42%.
FC Stingers - Slepačí vývar 0:2

56e minuut.
Klingáčik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Homšič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vetrík is nu in balbezit. Vetrík geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chovanček met een sublieme pass. Adamjak probeert de bal met de borst te controleren. Adamjak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zahurský de bal onder controle te krijgen. Zahurský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Teichman probeert naar een medespeler te passen. Vetrík rent richting de bal. Jánok bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrík haalt uit met een fantastische trap. Chovanček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Homšič rent richting de bal. Adamjak verovert de bal door een tackle van achteren. Hlavek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hlavek krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Klingáčik is nu in balbezit. Homšič is nu in balbezit. Homšič geeft een hoge lob. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stingers 58%, Slepačí vývar 42%.
FC Stingers - Slepačí vývar 0:2