Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VSS Košice Slepačí vývar
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Jarapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský begaat een overtreding. Zahurský krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Adamjak onderschept slim de pass. Adamjak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gabarik de bal. Gabarik schiet op doel. Hološko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Strenko is nu in balbezit. Fecko onderschept slim de pass. Fecko probeert naar een medespeler te passen. Jarapko is nu in balbezit. Jarapko schiet op doel. Paal! Samáš probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

20e minuut.
Pivák kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jarapko de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strenko. Strenko krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hober zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konák geeft een hoge lob. Daar is Walko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarapko rent richting de bal. Jarapko schiet op doel. Samáš bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VSS Košice 68%, Slepačí vývar 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC VSS Košice - Slepačí vývar 0:0

62e minuut.
Vagaský geeft de bal voor. Zahurský is nu in balbezit. Hološko verovert de bal door een tackle van achteren. Pivák rent richting de bal. Pivák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pivák bereikt de bal nog maar net als eerste. Strenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kiselica speelt de bal door. Gabarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabarik draait met de bal, schiet en ... Harm bokst de bal weg. Zahurský is nu in balbezit. Zahurský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VSS Košice - Slepačí vývar 0:1

80e minuut.
Walko rent richting de bal. Jarapko verovert de bal door een tackle van achteren. Jarapko passt de bal in één keer door. Hober bereikt de bal nog maar net als eerste. Hober geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Matviak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konák met een sublieme pass. Strenko rent richting de bal. Fecko verovert de bal door een tackle van achteren. Fecko geeft een lange en hoge pass. Samáš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VSS Košice 64%, Slepačí vývar 36%.
FC VSS Košice - Slepačí vývar 0:1