Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horiaci Ničitelia Slepačí vývar
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 25
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Gerek kopt de bal weg. Kenda rent richting de bal. Kenda passt de bal met de wreef. Bobšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobšič haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Gabarik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gáborčík komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Zahurský rent richting de bal. Mazalík verovert de bal door een tackle van achteren. Mazalík geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hanúsek zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sluka bereikt de bal nog maar net als eerste. Závadník begaat een overtreding. Sluka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Strenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gama probeert naar een medespeler te passen. Bobšič is nu in balbezit. Bobšič schiet op doel. Chovanček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Gáborčík is nu in balbezit. Gáborčík passt de bal zonder na te denken. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský schiet op doel. Pasterík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horiaci Ničitelia 51%, Slepačí vývar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horiaci Ničitelia - Slepačí vývar 0:0

49e minuut.
Klingáčik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sajna met een snelle inworp. Kenda heeft problemen om de bal te vangen. Kenda geeft de bal voor. Chovanček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Adamjak probeert naar een medespeler te passen. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský met een sublieme pass. Klungelig pakt Gáborčík de bal. Gáborčík schiet op doel. Pasterík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Klingáčik passt de bal in één keer door. Kenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Strenko rent richting de bal. Kenda onderschept slim de pass. Kenda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kiselica met een sublieme pass. Zahurský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahurský geeft een lange en hoge pass. Gáborčík rent richting de bal. Gáborčík draait met de bal, schiet en ... Pasterík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Strenko controleert de bal met de borst. Kenda rent richting de bal. Kenda schiet op doel. Daar is Bobšič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobšič schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horiaci Ničitelia 45%, Slepačí vývar 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horiaci Ničitelia - Slepačí vývar 0:0