Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rajecké Teplicd FK Vyborna
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 23.8
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Valach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kratofil onderschept slim de pass. Kratofil met een sublieme pass. Haban bereikt de bal nog maar net als eerste. Haban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Blatnička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kratofil onderschept slim de pass. Kratofil speelt de bal door. Haban is nu in balbezit. Haban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Benej is nu in balbezit. Fatuľa onderschept slim de pass. Fatuľa passt de bal zonder na te denken. Dvoran is nu in balbezit. Dvoran geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Valach kopt de bal weg. Funčík heeft problemen om de bal te vangen. Haban verovert de bal door een tackle van achteren. Haban schiet op doel. Kostival probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - FK Vyborna 1:0

36e minuut.
Cmorej met de inworp. Valach met een sublieme pass. Gojdič geeft een lange en hoge pass. Kalinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinovský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Cmorej is nu in balbezit. Cmorej speelt de bal door. Valach bereikt de bal nog maar net als eerste. Valach schiet op doel. Kratofil probeert de bal aan de voet te houden. Manda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rajecké Teplicd - FK Vyborna 1:1

44e minuut.
Valach speelt de bal door. Daar is Kalinovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinovský passt de bal in één keer door. Blatnička is nu in balbezit. Blatnička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - FK Vyborna 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rajecké Teplicd 41%, FK Vyborna 59%.
FC Rajecké Teplicd - FK Vyborna 1:2

49e minuut.
Dudík geeft een lange en hoge pass. Kalinovský speelt de bal door. Blatnička rent richting de bal. Blatnička draait met de bal, schiet en ... Manda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - FK Vyborna 1:3

55e minuut.
Jiskra bereikt de bal nog maar net als eerste. Valach onderschept slim de pass. Blatnička rent richting de bal. Blatnička schiet op doel. Manda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - FK Vyborna 1:4

74e minuut.
Mitra kopt de bal weg. Kratofil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gojdič probeert naar een medespeler te passen. Blatnička bereikt de bal nog maar net als eerste. Blatnička haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajecké Teplicd - FK Vyborna 1:5

75e minuut.
Haban met een sublieme pass. Daar is Kalinovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ondrejčík. Ondrejčík krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rajecké Teplicd 49%, FK Vyborna 51%.
FC Rajecké Teplicd - FK Vyborna 1:5