Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Lula Balompie CF Nádherní Strelci
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 15.9
redelijk Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Koczot probeert naar een medespeler te passen. Pientok is nu in balbezit. Pientok passt de bal zonder na te denken. Kadović rent richting de bal. Kadović schiet op doel. Teknos bokst de bal weg.

18e minuut.
Blombowski rent richting de bal. Kalčok onderschept slim de pass. Rottman is nu in balbezit. Rottman schiet op doel. Cãrbunaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula Balompie CF - Nádherní Strelci 0:1

32e minuut.
Heriban verovert de bal door een tackle van achteren. Heriban geeft een lange en hoge pass. Gadecki heeft problemen om de bal te vangen. Kalčok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalčok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Heriban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalčok geeft een lange en hoge pass. Rottman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Blombowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blombowski passt de bal zonder na te denken. Ortoncelli rent richting de bal. Kalčok is nu in balbezit. Kalčok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula Balompie CF 44%, Nádherní Strelci 56%.
Atletico Lula Balompie CF - Nádherní Strelci 0:1

52e minuut.
Inworp. Farkuš met de inworp. Tančák probeert de bal met de borst te controleren. Kalčok rent richting de bal. Kalčok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula Balompie CF - Nádherní Strelci 0:2

55e minuut.
Ortoncelli met de inworp. Koczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczot speelt de bal door. Pertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tančák is nu in balbezit. Koczot verovert de bal door een tackle van achteren. Koczot probeert naar een medespeler te passen. Pientok is nu in balbezit. Pientok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pertens is nu in balbezit. Pertens passt de bal zonder na te denken. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović haalt uit met een fantastische trap. Pientok probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Čovala met een harde bal richting middenveld. Pertens kopt de bal weg. Kadović probeert de bal met de borst te controleren. Kadović passt de bal zonder na te denken. Calvosa geeft een hoge lob. Teknos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula Balompie CF 41%, Nádherní Strelci 59%.
Atletico Lula Balompie CF - Nádherní Strelci 0:2