Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:52
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.08
  • Stadion: Super Stadion
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7706
Super Team FC Majko
Lewandovski Tactiek press
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Pustelnik speelt de bal door. Ribovič met een sublieme pass. Frankovič rent richting de bal. Frankovič haalt uit met een fantastische trap. Silvério maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Majko 0:1

8e minuut.
Mračka passt de bal in één keer door. Pustelnik rent richting de bal. Pustelnik geeft de bal voor. Mračka is nu in balbezit. Mračka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rodríguez Muíños bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Muíños met een sublieme pass. Läderach is nu in balbezit. Läderach schiet op doel. Silvério maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Majko 0:2

17e minuut.
Pustelnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dlubač komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Daar is Baločan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frankovič rent richting de bal. Pogba begaat een overtreding. Pogba krijgt een gele kaart. Frankovič is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Läderach neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rodríguez Muíños speelt de bal door. Läderach is nu in balbezit. Läderach passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rodríguez Muíños de bal. Rodríguez Muíños schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Majko 0:3

28e minuut.
Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Baločan onderschept slim de pass. Mračka is nu in balbezit. Mračka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Majko 0:4

31e minuut.
Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič passt de bal in één keer door. Mračka rent richting de bal. Mračka geeft een lange en hoge pass. Frankovič maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rousseaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseaux geeft een hoge lob. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič schiet op doel. Silvério werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Majko 0:5

42e minuut.
Rousseaux passt de bal in één keer door. Ribovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribovič geeft de bal voor. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič haalt uit met een fantastische trap. Silvério kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pogba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Läderach bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Majko 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Team 58%, FC Majko 42%.
Super Team - FC Majko 0:6

53e minuut.
Rodríguez Muíños geeft de bal voor. Frankovič kopt de bal weg. Läderach rent richting de bal. Läderach haalt uit met een fantastische trap. Silvério probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Majko 0:7

56e minuut.
Rodríguez Muíños rent richting de bal. Rodríguez Muíños geeft de bal voor. Klungelig pakt Baločan de bal. Frankovič rent richting de bal. Frankovič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Silvério trapt de bal weg. Rodríguez Muíños kopt de bal weg. Klungelig pakt Läderach de bal. Läderach schiet op doel. Silvério maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - FC Majko 0:8

61e minuut.
Figo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mračka neemt de hoekschop. Frankovič is nu in balbezit. Frankovič haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Maradona geeft een hoge lob. Hanula is nu in balbezit. Ribovič speelt de bal door. Läderach heeft problemen om de bal te vangen. Läderach draait met de bal, schiet en ... Silvério kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ribovič speelt de bal door. Mračka is nu in balbezit. Mračka speelt de bal door. Frankovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankovič haalt uit met een fantastische trap. Silvério probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Rambo is nu in balbezit. Krupica bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupica speelt de bal door. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Schwarzenegger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Muíños met de inworp. Läderach rent richting de bal. Läderach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Baločan geeft een hoge lob. Rodríguez Muíños kopt de bal weg. Maradona heeft problemen om de bal te vangen. Läderach rent richting de bal. Läderach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Team 65%, FC Majko 35%.
Super Team - FC Majko 0:8