Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boso Hnusní Bojovníci
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 15.2
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kochal rent richting de bal. Montema maakt een afschuwelijke overtreding. Kochal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kochal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jończy controleert de bal met de borst. Polásek rent richting de bal. Polásek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gyllenäs rent richting de bal. Jacubec verovert de bal door een tackle van achteren. Jacubec speelt de bal door. Polásek bereikt de bal nog maar net als eerste. Polásek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Talvinen passt de bal met de wreef. Mayori is nu in balbezit. Mayori passt de bal met de wreef. Montema bereikt de bal nog maar net als eerste. Montema schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Mikla geeft de bal voor. Frydensbjerg is nu in balbezit. Frydensbjerg met een sublieme pass. Palicio rent richting de bal. Palicio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Murín controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Carballeiras trapt de bal weg van het doel. Montema kopt de bal weg. Daar is Murín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palicio rent richting de bal. Palicio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayori onderschept slim de pass. Mayori met een sublieme pass. Palicio rent richting de bal. Palicio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boso - Hnusní Bojovníci 1:0

40e minuut.
Frydensbjerg passt de bal in één keer door. Mayori is nu in balbezit. Mayori geeft een hoge lob. Palicio rent richting de bal. Palicio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Talvinen is nu in balbezit. Talvinen passt de bal met de wreef. Palicio rent richting de bal. Palicio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boso - Hnusní Bojovníci 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boso 21%, Hnusní Bojovníci 79%.
boso - Hnusní Bojovníci 2:0

53e minuut.
Dendil rent richting de bal. Mayori onderschept slim de pass. Mayori met een sublieme pass. Palicio is nu in balbezit. Palicio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Preotu geeft een hoge lob. Doeltrap. Murín trapt de bal weg van het doel. Daar is Gyllenäs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyllenäs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kovaľ rent richting de bal. Gyllenäs onderschept slim de pass. Gyllenäs probeert naar een medespeler te passen. Montema rent richting de bal. Montema draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Šečovič is nu in balbezit. Talvinen verovert de bal door een tackle van achteren. Talvinen met een sublieme pass. Palicio rent richting de bal. Palicio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mayori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayori probeert naar een medespeler te passen. Montema rent richting de bal. Montema schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brič de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
boso - Hnusní Bojovníci 3:0

65e minuut.
Jacubec probeert naar een medespeler te passen. Jończy is nu in balbezit. Polásek verovert de bal door een tackle van achteren. Polásek schiet op doel. Hałapacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kovaľ verovert de bal door een tackle van achteren. Frydensbjerg onderschept slim de pass. Frydensbjerg passt de bal met de wreef. Palicio rent richting de bal. Palicio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Palicio is nu in balbezit. Palicio met een sublieme pass. Daar is Montema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palicio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Gyllenäs geeft de bal voor. Talvinen is nu in balbezit. Šečovič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talvinen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Talvinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvinen passt de bal zonder na te denken. Frydensbjerg probeert naar een medespeler te passen. Palicio rent richting de bal. Palicio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Frydensbjerg rent richting de bal. Frydensbjerg probeert naar een medespeler te passen. Palicio is nu in balbezit. Palicio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boso - Hnusní Bojovníci 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boso 23%, Hnusní Bojovníci 77%.
boso - Hnusní Bojovníci 4:0