Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Lula CF Tatran Strašiaci
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Štefančo met een snelle inworp. Kendra is nu in balbezit. Kendra geeft een hoge lob. Janič rent richting de bal. Janič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lindholm verovert de bal door een tackle van achteren. Cigánek rent richting de bal. Cigánek passt de bal met de wreef. Voženílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Voženílek draait met de bal, schiet en ... Kolcun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Voženílek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fedarko speelt de bal door. Klungelig pakt Kendra de bal. Kendra met een sublieme pass. Krivus rent richting de bal. Krivus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - Tatran Strašiaci 0:1

21e minuut.
Krivus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivus haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Šulej de bal onder controle te krijgen. Linder bereikt de bal nog maar net als eerste. Linder haalt uit met een fantastische trap. Babej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Frazák is nu in balbezit. Voženílek onderschept slim de pass. Lindholm rent richting de bal. Voženílek rent richting de bal. Voženílek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Janko passt de bal zonder na te denken. Ostrica bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kendra. Kendra krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Fedarko probeert naar een medespeler te passen. Krivus is nu in balbezit. Janko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindholm geeft de bal voor. Paal!

45e minuut.
Elbüken speelt de bal door. Ostrica is nu in balbezit. Štefančo maakt een afschuwelijke overtreding. Štefančo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula CF 55%, Tatran Strašiaci 45%.
Atletico Lula CF - Tatran Strašiaci 0:1

58e minuut.
Fedarko is nu in balbezit. Lindholm verovert de bal door een tackle van achteren. Voženílek rent richting de bal. Voženílek schiet op doel. Malík heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Voženílek probeert naar een medespeler te passen. Štefančo is nu in balbezit. Elbüken begaat een overtreding. Elbüken krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Krivus probeert naar een medespeler te passen. Kendra is nu in balbezit. Kendra passt de bal zonder na te denken. Linder is nu in balbezit. Linder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Janko is nu in balbezit. Krivus verovert de bal door een tackle van achteren. Krivus probeert naar een medespeler te passen. Linder is nu in balbezit. Linder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula CF 58%, Tatran Strašiaci 42%.
Atletico Lula CF - Tatran Strašiaci 0:1