Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crataegus Monogyna P.monostor Fc
Normal Tactiek 7 es
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 40.8
poor Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Foszmańczyk is nu in balbezit. Foszmańczyk geeft een hoge lob. Rafimbergas is nu in balbezit. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Nikulásson geeft de bal voor. Daar is Sudár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisacane rent richting de bal. Pisacane geeft een lange en hoge pass. Rafimbergas springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Pisacane passt de bal zonder na te denken. Riestra Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra Presa geeft een hoge lob. Rafimbergas is nu in balbezit. Rafimbergas schiet op doel. Solt bokst de bal weg. Csákányi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Crataegus Monogyna - P.monostor Fc 0:1

9e minuut.
Pisacane met een sublieme pass. Gustavsson speelt de bal door. Pisacane speelt de bal door. Rafimbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafimbergas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rafimbergas rent richting de bal. Pisacane is nu in balbezit. Pisacane geeft een hoge lob. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crataegus Monogyna - P.monostor Fc 0:2

18e minuut.
Pisacane met een sublieme pass. Riestra Presa rent richting de bal. Riestra Presa passt de bal met de wreef. Rafimbergas rent richting de bal. Rafimbergas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rafimbergas speelt de bal door. Daar is Varró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. Solt bokst de bal weg.

23e minuut.
Claudino geeft een hoge lob. Zabos kopt de bal weg. Varró is nu in balbezit. Epullanca rent richting de bal. Epullanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rafimbergas schiet op doel. Epullanca maakt een snoekduik en kopt de bal. Rafimbergas is nu in balbezit. Rafimbergas haalt uit met een fantastische trap. Solt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crataegus Monogyna - P.monostor Fc 0:3

26e minuut.
Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur passt de bal met de wreef. Csákányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafimbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafimbergas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Benítez probeert naar een medespeler te passen. Varró rent richting de bal. Epullanca onderschept slim de pass. Epullanca heeft problemen om de bal te vangen. Epullanca schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pisacane verovert de bal door een tackle van achteren. Rafimbergas is nu in balbezit. Pisacane rent richting de bal. Rafimbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafimbergas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crataegus Monogyna - P.monostor Fc 0:4

33e minuut.
Pisacane onderschept slim de pass. Pisacane passt de bal in één keer door. Epullanca rent richting de bal. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. Solt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crataegus Monogyna - P.monostor Fc 0:5

34e minuut.
Claudino met de inworp. Riestra Presa rent richting de bal. Riestra Presa geeft een hoge lob. Epullanca kan de bal niet met de borst controleren. Epullanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crataegus Monogyna 78%, P.monostor Fc 22%.
Crataegus Monogyna - P.monostor Fc 0:5

46e minuut.
Pisani komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Riestra Presa kopt de bal weg. Rafimbergas heeft problemen om de bal te vangen. Pisacane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafimbergas rent richting de bal. Rafimbergas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Micskó is nu in balbezit. Pisacane onderschept slim de pass. Pisacane speelt de bal door. Rafimbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafimbergas schiet op doel. Solt bokst de bal weg. Rafimbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafimbergas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Solt niet meer kan verder spelen. Filó komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kövecses is nu in balbezit. Riestra Presa is nu in balbezit. Riestra Presa passt de bal zonder na te denken. Rafimbergas is nu in balbezit. Rafimbergas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Epullanca heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crataegus Monogyna - P.monostor Fc 0:6

53e minuut.
Pisacane passt de bal in één keer door. Riestra Presa is nu in balbezit. Riestra Presa passt de bal zonder na te denken. Daar is Epullanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epullanca schiet op doel. Filó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Inworp. Degan met de inworp. Pisani rent richting de bal. Pisani geeft de bal voor. Rafimbergas springt en kopt de bal. Filó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Epullanca rent richting de bal. Epullanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crataegus Monogyna - P.monostor Fc 0:7

67e minuut.
Pisacane onderschept slim de pass. Pisacane geeft een hoge lob. Daar is Varró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crataegus Monogyna - P.monostor Fc 0:8

69e minuut.
Riestra Presa geeft de bal voor. Epullanca probeert de bal met de borst te controleren. Varró rent richting de bal. Epullanca verovert de bal door een tackle van achteren. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zabos heeft problemen om de bal te vangen. Rafimbergas rent richting de bal. Rafimbergas draait met de bal, schiet en ... Filó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Pandur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikulásson is nu in balbezit. Nikulásson passt de bal in één keer door. Rafimbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafimbergas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Micskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisacane onderschept slim de pass. Pisacane met een sublieme pass. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pisacane passt de bal in één keer door. Riestra Presa heeft problemen om de bal te vangen. Riestra Presa met een sublieme pass. Rafimbergas rent richting de bal. Rafimbergas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crataegus Monogyna - P.monostor Fc 0:9

89e minuut.
Claudino bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudino geeft een hoge lob. Rafimbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisacane is nu in balbezit. Pisacane geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crataegus Monogyna 80%, P.monostor Fc 20%.
Crataegus Monogyna - P.monostor Fc 0:9