Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.01
  • Stadion: AgárdSC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3082
AgárdSC Crataegus Monogyna
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 23.8
average Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Klungelig pakt Sagáth de bal. Csörgő rent richting de bal. Csörgő passt de bal met de wreef. Volenszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Volenszki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Payer met een snelle inworp. Klungelig pakt Udvari de bal. Udvari geeft een hoge lob. Orbán is nu in balbezit. Orbán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Crataegus Monogyna 1:0

13e minuut.
Csákányi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szieben met een snelle inworp. Payer rent richting de bal. Payer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pandur passt de bal in één keer door. Volenszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagáth schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sagáth krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Udvari onderschept slim de pass. Udvari probeert naar een medespeler te passen. Csákányi is nu in balbezit. Orbán verovert de bal door een tackle van achteren. Orbán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó verovert de bal door een tackle van achteren. Mracskó speelt de bal door. Orbán is nu in balbezit. Orbán draait met de bal, schiet en ... Mikes bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Varró geeft een lange en hoge pass. Volenszki kan de bal niet met de borst controleren. Illovszky rent richting de bal. Volenszki verovert de bal door een tackle van achteren. Volenszki haalt uit met een fantastische trap. Dellamonica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Dellamonica niet meer kan verder spelen. Somfalvi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AgárdSC 34%, Crataegus Monogyna 66%.
AgárdSC - Crataegus Monogyna 1:0

58e minuut.
Daar is Sudár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvari passt de bal in één keer door. Orbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbán draait met de bal, schiet en ... Mikes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Csákányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orbán is nu in balbezit. Orbán draait met de bal, schiet en ... Mikes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Crataegus Monogyna 2:0

81e minuut.
Csörgő is nu in balbezit. Csörgő geeft een hoge lob. Virághalmy rent richting de bal. Pandur rent richting de bal. Pandur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sudár speelt de bal door. Volenszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szieben begaat een overtreding. Szieben krijgt een gele kaart. Volenszki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Virághalmy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Somfalvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AgárdSC - Crataegus Monogyna 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AgárdSC 37%, Crataegus Monogyna 63%.
AgárdSC - Crataegus Monogyna 2:1