Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc Ftc1899
Próba! Tactiek védekező
58% Balbezit 42%
9% Spel op eigen helft 91%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 23.5
very good Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen average


4e minuut.
Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Vágvölgyi probeert naar een medespeler te passen. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ftc1899 1:0

6e minuut.
Duró kopt de bal weg. Debreczeni rent richting de bal. Clemeno verovert de bal door een tackle van achteren. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... Spitzmüller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Puskás verovert de bal door een tackle van achteren. Puskás probeert naar een medespeler te passen. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Burkus is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ftc1899 2:0

9e minuut.
Karácsonyi passt de bal zonder na te denken. Bagaméri probeert de bal aan de voet te houden. Bagaméri met een sublieme pass. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ftc1899 3:0

11e minuut.
Clemeno verovert de bal door een tackle van achteren. Sirevåg is nu in balbezit. Bagaméri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sirevåg raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Clemeno neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Nemoda geeft de bal voor. Inworp. Duró met een snelle inworp. Ráday is nu in balbezit. Ráday draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Burkus de bal. Rosta is nu in balbezit. Clemeno onderschept slim de pass. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ... Spitzmüller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Szakács passt de bal in één keer door. Clemeno speelt de bal door. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ftc1899 4:0

27e minuut.
Clemeno geeft de bal voor. Duró kopt de bal weg. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg schiet op doel. Zsembery probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Kempf de bal. Ráday is nu in balbezit. Ráday passt de bal in één keer door. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ftc1899 5:0

32e minuut.
Zsembery rent richting de bal. Zsembery geeft een lange en hoge pass. Clemeno kopt de bal weg. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pálinkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálinkó geeft een lange en hoge pass. Duró is nu in balbezit. Duró geeft een lange en hoge pass. Burkus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ftc1899 6:0

37e minuut.
Kempf onderschept slim de pass. Duró kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosta de bal. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ftc1899 7:0

39e minuut.
Sirevåg onderschept slim de pass. Sirevåg met een sublieme pass. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nemoda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ftc1899 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 7%, Ftc1899 93%.
Sásdi Angyalkák Fc - Ftc1899 8:0

49e minuut.
Ráday verovert de bal door een tackle van achteren. Ráday geeft de bal voor. Zsembery heeft problemen om de bal te vangen. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ftc1899 9:0

51e minuut.
Rosta kopt de bal weg. Clemeno rent richting de bal. Clemeno passt de bal zonder na te denken. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Spitzmüller met een harde bal richting middenveld. Duró kopt de bal weg. Sirevåg heeft problemen om de bal te vangen. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ftc1899 10:0

55e minuut.
Vágvölgyi probeert naar een medespeler te passen. Clemeno is nu in balbezit. Clemeno passt de bal in één keer door. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Spitzmüller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kempf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempf geeft een hoge lob. Giaquinta kopt de bal weg. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spitzmüller trapt de bal weg. Clemeno kopt de bal weg. Burkus heeft problemen om de bal te vangen. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ftc1899 11:0

62e minuut.
Borsányi speelt de bal door. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus onderschept slim de pass. Burkus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Ftc1899 12:0

66e minuut.
Sirevåg onderschept slim de pass. Sirevåg passt de bal in één keer door. Kempf rent richting de bal. Ráday onderschept slim de pass. Ráday schiet op doel. Spitzmüller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Clemeno geeft een lange en hoge pass. Spitzmüller probeert naar een medespeler te passen. Giaquinta heeft problemen om de bal te vangen. Clemeno is nu in balbezit. Clemeno geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Tasnádi met een sublieme pass. Klungelig pakt Burkus de bal. Bagaméri rent richting de bal. Sirevåg onderschept slim de pass. Sirevåg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Duró kopt de bal weg. Sirevåg probeert de bal met de borst te controleren. Sirevåg passt de bal met de wreef. Daar is Burkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkus draait met de bal, schiet en ... Spitzmüller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Klungelig pakt Duró de bal. Dimák is nu in balbezit. Duró onderschept slim de pass. Duró geeft een lange en hoge pass. Burkus maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spitzmüller trapt de bal weg van het doel. Clemeno probeert naar een medespeler te passen. Burkus heeft problemen om de bal te vangen. Burkus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Spitzmüller met een harde bal richting middenveld. Clemeno probeert de bal aan de voet te houden. Vágvölgyi speelt de bal door. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ráday probeert de bal aan de voet te houden. Duró is nu in balbezit. Duró passt de bal in één keer door. Daar is Sirevåg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirevåg geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Pálinkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálinkó met een sublieme pass. Burkus speelt de bal door. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg draait met de bal, schiet en ... Spitzmüller bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 10%, Ftc1899 90%.
Sásdi Angyalkák Fc - Ftc1899 12:0