Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maradona United Mirus Fc
Normal Tactiek középpálya 2
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 36.2
weak Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Hudák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waksmundzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarr is nu in balbezit. Tarr geeft een lange en hoge pass. Telek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Waksmundzki speelt de bal door. Boross speelt de bal door. Bánka probeert naar een medespeler te passen. Réczi heeft problemen om de bal te vangen. Réczi geeft een hoge lob. Telek bokst de bal weg. Gajer rent richting de bal. Gajer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Mirus Fc 0:1

6e minuut.
Brosch rent richting de bal. Várallyay rent richting de bal. Tarr onderschept slim de pass. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Waksmundzki verovert de bal door een tackle van achteren. Waksmundzki geeft een lange en hoge pass. Daar is Réczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarr rent richting de bal. Tarr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brosch rent richting de bal. Brosch draait met de bal, schiet en ... Telek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Mirus Fc 0:2

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Réczi met een snelle inworp. Tarr rent richting de bal. Tarr geeft een hoge lob. Gajer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Mirus Fc 0:3

21e minuut.
Skaliczky verovert de bal door een tackle van achteren. Skaliczky geeft een lange en hoge pass. Bohács rent richting de bal. Brosch onderschept slim de pass. Brosch haalt uit met een fantastische trap. Telek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Mirus Fc 0:4

25e minuut.
Skaliczky rent richting de bal. Várallyay begaat een overtreding. Skaliczky raakt geblesseerd tijdens het duel. Skaliczky zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bohács de bal. Gajer is nu in balbezit. Gajer haalt uit met een fantastische trap. Telek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Mirus Fc 0:5

33e minuut.
Réczi rent richting de bal. Réczi geeft een hoge lob. Daar is Várallyay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Brosch passt de bal zonder na te denken. Bohács bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer verovert de bal door een tackle van achteren. Gajer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maradona United - Mirus Fc 0:6

39e minuut.
Gajer heeft problemen om de bal te vangen. Tarr is nu in balbezit. Tarr met een sublieme pass. Klungelig pakt Brosch de bal. Brosch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Boross zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brosch rent richting de bal. Hári begaat een overtreding. Hári krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maradona United 83%, Mirus Fc 17%.
Maradona United - Mirus Fc 0:6

64e minuut.
Skaliczky kopt de bal weg. Tarr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajer schiet op doel. Bohács probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Waksmundzki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skaliczky speelt de bal door. Gajer rent richting de bal. Gajer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Káldi onderschept slim de pass. Bánka speelt de bal door. Hudák bereikt de bal nog maar net als eerste. Waksmundzki verovert de bal door een tackle van achteren. Waksmundzki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hódosi geeft een lange en hoge pass. Brosch is nu in balbezit. Brosch speelt de bal door. Gajer rent richting de bal. Gajer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maradona United 68%, Mirus Fc 32%.
Maradona United - Mirus Fc 0:6