Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: Zaragoza Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Zaragoza Faláb Fc.
Attack Tactiek 442
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 45.3
zwak Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Serra verovert de bal door een tackle van achteren. Serra passt de bal met de wreef. Lundberg is nu in balbezit. Lundberg draait met de bal, schiet en ... Lendvai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kiskapusi probeert naar een medespeler te passen. Fricke kopt de bal weg. Lundberg is nu in balbezit. Lundberg haalt uit met een fantastische trap. Kiskapusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Lendvai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gafa` is nu in balbezit. Lendvai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gafa` is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gafa` legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Faláb Fc. 0:1

13e minuut.
Serra rent richting de bal. Serra passt de bal zonder na te denken. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Faláb Fc. 0:2

20e minuut.
Gafa` met een sublieme pass. Serra geeft de bal voor. Petrovics kopt de bal weg. Gafa` rent richting de bal. Gafa` haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Amaral kopt de bal weg. Serra rent richting de bal. Serra probeert naar een medespeler te passen. Gafa` is nu in balbezit. Gafa` schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Petrovics de bal. Lundberg rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Faláb Fc. 0:3

27e minuut.
Fricke kopt de bal weg. Gafa` is nu in balbezit. Gafa` met een sublieme pass. Lundberg rent richting de bal. Lundberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ráthonyi rent richting de bal. Fricke onderschept slim de pass. Fricke passt de bal met de wreef. Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Serra met de inworp. Gafa` is nu in balbezit. Gafa` geeft een lange en hoge pass. Fricke is nu in balbezit. Fricke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Serra rent richting de bal. Serra geeft de bal voor. Lundberg is nu in balbezit. Lundberg draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Faláb Fc. 0:4

41e minuut.
Lundberg probeert naar een medespeler te passen. Gafa` is nu in balbezit. Gafa` passt de bal zonder na te denken. Lundberg is nu in balbezit. Lundberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Szokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` is nu in balbezit. Gafa` passt de bal in één keer door. Lundberg rent richting de bal. Lundberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaragoza 74%, Faláb Fc. 26%.
Zaragoza - Faláb Fc. 0:4

47e minuut.
Fricke probeert naar een medespeler te passen. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych met een sublieme pass. Gafa` is nu in balbezit. Gafa` draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Faláb Fc. 0:5

52e minuut.
Szojka rent richting de bal. Szojka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bellomo met een snelle inworp. Zych geeft een lange en hoge pass. Kiskapusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Faláb Fc. 0:6

57e minuut.
Zych speelt de bal door. Klungelig pakt Gafa` de bal. Lendvai rent richting de bal. Gafa` onderschept slim de pass. Gafa` draait met de bal, schiet en ... Kiskapusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lundberg rent richting de bal. Lundberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Faláb Fc. 0:7

63e minuut.
Bellomo rent richting de bal. Bellomo passt de bal met de wreef. Zych probeert naar een medespeler te passen. Lundberg is nu in balbezit. Lundberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lankininkas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sira met een snelle inworp. Ráthonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráthonyi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lankininkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fricke passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gafa` de bal. Gafa` met een sublieme pass. Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Faláb Fc. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaragoza 69%, Faláb Fc. 31%.
Zaragoza - Faláb Fc. 0:8