Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gang Békéscsaba Hajcsattok FC
Normal Tactiek hcs_d
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 27.3
matig Schieten matig
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Talapa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salle met een sublieme pass. Béres bereikt de bal nog maar net als eerste. Béres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang Békéscsaba - Hajcsattok FC 0:1

10e minuut.
Talapa probeert de bal met de borst te controleren. Szilasi onderschept slim de pass. Szilasi speelt de bal door. Meerschaut is nu in balbezit. Meerschaut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Solti probeert de bal aan de voet te houden. Vékey rent richting de bal. Vékey passt de bal in één keer door. Béres heeft problemen om de bal te vangen. Béres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle draait met de bal, schiet en ... Gaskó kopt de bal weg. Béres is nu in balbezit. Béres haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang Békéscsaba - Hajcsattok FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang Békéscsaba 51%, Hajcsattok FC 49%.
Gang Békéscsaba - Hajcsattok FC 0:2

65e minuut.
Inworp. Jeszenszky komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Groszmann passt de bal in één keer door. Salle rent richting de bal. Salle speelt de bal door. Béres bereikt de bal nog maar net als eerste. Béres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Garaba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang Békéscsaba 65%, Hajcsattok FC 35%.
Gang Békéscsaba - Hajcsattok FC 0:2