Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:35
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: GeZsó Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2605
GeZsó Inárcs FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Milinte is nu in balbezit. Milinte passt de bal in één keer door. Vadócz rent richting de bal. Tompos onderschept slim de pass. Tompos schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Jáksó verovert de bal door een tackle van achteren. Jáksó speelt de bal door. Kőrösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tompos verovert de bal door een tackle van achteren. Tompos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Laskai is nu in balbezit. Laskai passt de bal in één keer door. Milinte kan de bal niet met de borst controleren. Vékey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vékey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pongrácz verovert de bal door een tackle van achteren. Gorbói verovert de bal door een tackle van achteren. Gorbói met een sublieme pass. Burzi rent richting de bal. Burzi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Báder kopt de bal weg. Huszár is nu in balbezit. Huszár draait met de bal, schiet en ... Vékey is nu in balbezit. Vékey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeZsó 51%, Inárcs FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GeZsó - Inárcs FC 0:0

47e minuut.
Burzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzi geeft een lange en hoge pass. Daar is Jáksó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jáksó geeft een hoge lob. Kádár kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Hanacsek speelt de bal door. Burzi rent richting de bal. Burzi geeft een hoge lob. Halmai bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmai haalt uit met een fantastische trap. Serdült probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Hanacsek geeft een lange en hoge pass. Milinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszár onderschept slim de pass. Vékey rent richting de bal. Vékey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dárdai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dárdai geeft de bal voor. Babits is nu in balbezit. Tompos onderschept slim de pass. Tompos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vékey heeft problemen om de bal te vangen. Laskai is nu in balbezit. Laskai met een sublieme pass. Huszár rent richting de bal. Huszár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GeZsó - Inárcs FC 1:0

69e minuut.
Halmai onderschept slim de pass. Inworp. Dárdai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krisztin heeft problemen om de bal te vangen. Krisztin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeZsó 56%, Inárcs FC 44%.
GeZsó - Inárcs FC 1:0