Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
firefree1992@gmail.com GeZsó
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


11e minuut.
Mikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszár verovert de bal door een tackle van achteren. Huszár passt de bal met de wreef. Vékey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vékey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
firefree1992@gmail.com - GeZsó 0:1

15e minuut.
Gorbói passt de bal zonder na te denken. Sárhidai rent richting de bal. Duró maakt een afschuwelijke overtreding. Duró krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kádár geeft een lange en hoge pass. Demjén heeft problemen om de bal te vangen. Vékey rent richting de bal. Vékey draait met de bal, schiet en ... Szita probeert de bal aan de voet te houden. Regedei bokst de bal weg. Szita is nu in balbezit. Szita geeft de bal voor. Sárhidai met een sublieme pass. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró schiet op doel. Hofbauer bokst de bal weg. Duró rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
firefree1992@gmail.com - GeZsó 1:1

34e minuut.
Hanacsek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sziegl met de inworp. Porubszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubszki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: firefree1992@gmail.com 49%, GeZsó 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
firefree1992@gmail.com - GeZsó 1:1

79e minuut.
Sziegl rent richting de bal. Gorbói is nu in balbezit. Gorbói geeft een lange en hoge pass. Mikó rent richting de bal. Mikó schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hofbauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: firefree1992@gmail.com 55%, GeZsó 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
firefree1992@gmail.com - GeZsó 1:1