Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inárcs FC Castle FC
Normal Tactiek 352ray
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 27.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Mezei probeert naar een medespeler te passen. Laskai geeft een lange en hoge pass. Tompos rent richting de bal. Tompos haalt uit met een fantastische trap. Stângă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Józsa passt de bal zonder na te denken. Szekfű bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekfű passt de bal in één keer door. Sugár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Inworp. Füge met de inworp. Böjte met een sublieme pass. Tompos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tompos schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Laki passt de bal zonder na te denken. Sugár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskai verovert de bal door een tackle van achteren. Laskai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Serdült de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inárcs FC - Castle FC 0:1

43e minuut.
Hajnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Füge rent richting de bal. Füge passt de bal in één keer door. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inárcs FC 49%, Castle FC 51%.
Inárcs FC - Castle FC 0:1

60e minuut.
Hajnal geeft een hoge lob. Báder kopt de bal weg. Tompos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Böjte is nu in balbezit. Böjte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inárcs FC - Castle FC 1:1

81e minuut.
Pátkai probeert naar een medespeler te passen. Laki is nu in balbezit. Laki passt de bal zonder na te denken. Sugár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár haalt uit met een fantastische trap. Serdült bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inárcs FC 50%, Castle FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inárcs FC - Castle FC 1:1