Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:34
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: MARACANA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2873
Rajkó Zenekar Morzsi
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Domján heeft problemen om de bal te vangen. Domján speelt de bal door. Daar is Eőry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Domján speelt de bal door. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lónich rent richting de bal. Homonyik onderschept slim de pass. Homonyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Morzsi 1:0

16e minuut.
Mihalecz met een sublieme pass. Filó met een sublieme pass. Kocsárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede onderschept slim de pass. Bede draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Borbély verovert de bal door een tackle van achteren. Borbély met een sublieme pass. Kocsárdi is nu in balbezit. Mihalecz verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalecz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kapuvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalecz verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalecz met een sublieme pass. Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rajkó Zenekar - Morzsi 1:1

31e minuut.
Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lónich de bal onder controle te krijgen. Homonyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Homonyik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajkó Zenekar 53%, Morzsi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rajkó Zenekar - Morzsi 1:1

50e minuut.
Véber met een harde bal richting middenveld. Filó kan de bal niet met de borst controleren. Filó probeert naar een medespeler te passen. Mihalecz rent richting de bal. Mihalecz schiet op doel. Kuszende probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Morzsi 1:2

52e minuut.
Kapuvári rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihalecz. Kapuvári is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kocsárdi met een snel genomen vrije trap. Homonyik kopt de bal weg. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján verovert de bal door een tackle van achteren. Domján haalt uit met een fantastische trap. Véber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rajkó Zenekar - Morzsi 2:2

64e minuut.
Homonyik is nu in balbezit. Homonyik passt de bal in één keer door. Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján haalt uit met een fantastische trap. Véber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajkó Zenekar - Morzsi 3:2

80e minuut.
Inworp. Sira met een snelle inworp. Domján met een sublieme pass. Bita is nu in balbezit. Bita geeft de bal voor. Véber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kurusa rent richting de bal. Sira is nu in balbezit. Sira passt de bal zonder na te denken. Domján rent richting de bal. Domján haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajkó Zenekar 35%, Morzsi 65%.
Rajkó Zenekar - Morzsi 3:2